Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska karavan ide svojim putem. Psi laju karavana prolazi. BiH je bolje da se pozabavi zagađenjem zraka u Sarajevu, Tuzli i Zenici, kao i da najprije pomete vlastito dvorište poput onog na Stupu ili Tuzli. Adio.
Ma ovo ce Komsic zaustaviti 100%, k’o i Peljeski most…
Eto do čega dovodi politika Bošnje koji bi samo da vređa, psuje, proklinje svoje komšije.. umesto da sedne i razgovara s njima ozbiljno. Niko ga ne šljivi ni 2 posto. Ne može urediti život u svojoj mesnoj zajednici, a sanja o nekoj unitarnoj građanskoj državi gde bi on komandovao drugima kao nekad za vreme Turaka.
da budemo tacni - oni se peru izradom studije koja ce reci da nema opasnosti
zasto ne naprave na nekom napustenom otoku
Rendgen entitet.
Rade ljudi što treab da rade, radi sebe, a ne radi nas. Uzgred, koliko je dosad koštala ona Dizdarovićeva, Magazinovićeva i Klošarceva komisija za hvatanje magle?
Eto Mile imati ćete u tkz rs besplatno zračenje.
Samo uzvratiti istom mjerom Srbi i Bosnjaci rade studiju izvodljivosti odlaganja nuklearnog odpada na 10 km od Dubrovnika. Pa da onda vidimo cija majka crnu vunu prede.
BiH drami bezveze. Otpad treba prihvatiti sa zahvalnošću i ne dramiti.
Ovako izgleda jedno skladiste NO kod Beograda https://www.youtube.com/watch?v=gWRItDBHdto
Takve komšije ne bih ni Hrvatima poželio !😎
Slovence?
Prvo na slici je pogresna lokacija Čerkezovca, od mjeska koje je označeno na slici, skladište je 6km zračne linije južnije ovdje https://goo.gl/maps/otpV3W9hTt3QPURS9 Drugo Japan je daleko trusnije područje pa imaju takva skladišta, te mi nije jasna ova zabrinutost.
Zato milanovic kaze da je rs jaka..more izdrzati i curenje nuklearnog otpada....e vec stanovnici,nije o njima nista govorio
Ovo nema nikakve veze sa bosnjacima tako treba samo pozeljeti Hrvatskoj srecu u gradnji.