Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastaju se genocidaši!
100 ... bitno je da su islamski teroristi s 23% rezervata pod kontrolom hrvata i srba.
Hrvati svecano docekuju "svog" cetnika :)
@ElektricneGusle Vucic je 90tih godina bio cest gost u Hrvatskoj SAO, i zbog toga sam napisao "svog" (pod navodnicima dakle) cetnika.
Trebali ste prepustiti Čoviću da ga dočeka.
Čuj i snajperisti .Nek im Vučić malo objasni neke stvari glede toga,bočni vjetar ofo-ono.
uzp i genocidasi kuju planove...prostitutka i seseljeva levatina ce se...
Bravo komsije, tako se to radi.
Mene nadziru na društvenim mrežama i kad B.I. zvani ''leader'' ne ide u međudržavnu posjetu.
Politicari na balkanu su pravi mega starovi zahvaljujuci svom gladnom narodu. Ipak bi trebali pokazati malo lojalizma prema ljudima koji ih biraju. Sve se lako promjeniti moze.
sto je vucko uvuko stidne usnice
Hrvatska je obezbijedila sve moguce za protekciju CETNIKA... Cak i snajperiste...pa i Vucic je obezbijedjivao snajperiste za Bosnje i Hrvate... Jeste prodana nacija, j.vas Vucic.
kakva vaginalno-facialna expresija
Tako je kad si zasro na sve strane, sad se boje i hrvati i srbi zbog Vucicevih gluposti!!
Da ne dogovore Plenković, Vučić i Kolinda sinhronizovano prcanje nepismene SDA talibanske evrosirotinje? Preventivno namažite čmarove sa WD40, SDA talibani, da ne žulja... nego samo da sklizne - od Pelješkog mosta preko Izbornog zakona do "granice" sa Srbijom.
Bosna se još uvijek nalazi u AVNOJevskim granicama. Za razliku od Srbije.
Vučiću ponesi kišobran, da se možeš odbraniti kad te ovi iz BIA-e budu napali i kamenovali
@hawkeye ha ha ha u koje gluposti i lazi vi vjerujete
@zalostoddrzave - da nije žalosno, bilo bi smiješno.... a zataškano jer ste provaljeni, čak se znaju imena oprativaca BIA-e koji su "odradili" napad...
Nije mi jasno sta imaju nadzirati drustvene mreze zbog Vucica. Lik je samo zelio Karlovac Virovitica Karlobag a na kraju ostao Beogradski pasaluk. Hahahahahahhahahaha
Mi bosnjaci trebamo stati iza vucica on je nas dobri stari bosnjanin naravno malo mu usta zatvarati i oci otvarati
Srbija mora platit Hrvatskoj odštetu pa makar pičkousti Bugojanac izazvao 20 atentata na samog sebe kako bi tobože ispao žrtva i stim izbjegao govor o onom šta su on i bratija radili 90ih .. Platite ljudima štetu koju se nanijeli na infrastrukturi i mirna Bosna , ovako samo ispadate kreteni ..a u Zagrebu nećeš moći bježati sa kišobranom u ruci , ubiše purgeri zaprave !!
@Nevesinjska1875Puska Kakav NDH čovječe to bilo prije 50 godina a izmeđuostalog vi četnici kad ste se prekamufažirali iz četničkih uniformi u partizanske strijeljali ste skoro sve ustaše !! Pa ko da vam plaća kad je većina pod zemljom ? Ali vaši koji su rokali 90ih danas su predsjednici,premijeri itd.
@Nevesinjska1875Puska ti rođo zaista ne kontaš o čemu se radi ili ne pratiš svog precednika iz bugojna ?! Hrvatska država traži za početak odštetu za počinjenu štetu na infrastrukturi !! A u 2 sv. Hrvati srbima nisu nanijeli nikakvu štetu na infrastrukturi ..KUŽIŠ DEĆKO ?! A za ubijanje ljudi tj stanovništva halalite jedni drugima !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)