Srbija mora platit Hrvatskoj odštetu pa makar pičkousti Bugojanac izazvao 20 atentata na samog sebe kako bi tobože ispao žrtva i stim izbjegao govor o onom šta su on i bratija radili 90ih .. Platite ljudima štetu koju se nanijeli na infrastrukturi i mirna Bosna , ovako samo ispadate kreteni ..a u Zagrebu nećeš moći bježati sa kišobranom u ruci , ubiše purgeri zaprave !!
@Nevesinjska1875Puska Kakav NDH čovječe to bilo prije 50 godina a izmeđuostalog vi četnici kad ste se prekamufažirali iz četničkih uniformi u partizanske strijeljali ste skoro sve ustaše !! Pa ko da vam plaća kad je većina pod zemljom ? Ali vaši koji su rokali 90ih danas su predsjednici,premijeri itd.
@Nevesinjska1875Puska ti rođo zaista ne kontaš o čemu se radi ili ne pratiš svog precednika iz bugojna ?! Hrvatska država traži za početak odštetu za počinjenu štetu na infrastrukturi !! A u 2 sv. Hrvati srbima nisu nanijeli nikakvu štetu na infrastrukturi ..KUŽIŠ DEĆKO ?! A za ubijanje ljudi tj stanovništva halalite jedni drugima !!
Prikaži sve komentare (78)