Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati sve ugrozeni a najvise varaju ovu drzavu nasu!
ja ne znam sta je ovdje sporno, ovo je slucaj za Tuzilastva BiH , dobro je Mektic i govoro vise niko Sud i Tuzilastvo BiH ne shvata ozbiljno,
@mikisda kako sad 18% neki dan bilo 23% ? znas ti ono u vrijeme Turaka sta je bilo u BiH, majko mi smo Hrvati, kaze sine nemoj vjere mjenjati mi smo Katolici.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
"....vezano za otklanjanje podaničkog odnosa Kantona 10, a samim time i države Bosne i Hercegovine spram Hrvatske..." I njihova hajdučija!
Herceg-Bosna? Sta je to? To nesto ko RS? Hrvati i srbi, ne kenjajte! Svak na svoje👉🏼
ovu drzavu vode izdajice i prodane duse
Ejjj Bosno na sta si spala..na sta te ova govna od pliticara dovedose Srbijanci po osnovi koristenja voda drine Bosni duguju milijarde sad i skutori kradu... Da je tu Husin kapetan Gradascevic pa da kaze kad neko pocne da se zahebava sa Bosnom i Bosnjacima ''Gdje god i kad god s tobom da se sretnem spreman sam, moja sablja je sjekla dok tvoja jos nije bila iskovana''
Bake kretenu sve nas potusi sa svojom nesposobnoscu i pohlepom umri vise sramoto i izdajico naroda
Nebi valjda fahru doveo.. ili onog cvikerasa iz sdp.. sve od zla oca od gore matere
Hvala Gasal Vrazalici sto se zalaze za BiH. Moze biti primjer svim politicarima.
To je nama nasa borba dala, da dogovori izmedju neprijateljske drzave i zlocinacke tvorevine sa smetljista istorije i dalje zive.
To je nama nasa borba dala, da dogovori izmedju neprijateljske drzave i zlocinacke tvorevine sa smetljista istorije i dalje zive.
BOSNU JEBE KAKO KO HOĆE A BAKIR PODRŽAVA JER JE DEBILLLLLL
A ne,ne ovaj put Bakitr & co. nece ispast zrtve... samo jos budale puse te fore...
pa i ti si debil a nepises nam o tom a G. Bakir ti je kriv i za to?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je sa racunima za ploce , klek , komin koji koriste vode neretve.
@manche koja si ti budala, po toj tvojoj logici srbija bi placala austriji za vode dunava, hrvatska sloveniji za savu, madarskoj i austriji za dravu itd. Razmisli malo prije nego lupis jer postajes gluplji nego sto jesi
@HercegBosna_HR jedino da preusmjeimo tok Neretve nek se vrti po bosni :}
Da je BiH racionalno i odgovorno raspolagala svim svojim resursima, sad bi bila sigurno medju srednje razvijenim Evropskim zemljama i nebi bila na prvom mjestu u svijetu, po procentu iseljavanja stanovnistva, jer je na svaki nacin opustosena u reziji vladajucih struktura od 91-e godine.
Ma nek vas je** sa svih strana, tako vam i treba kad birate SDA da vas vodi.
Bosnjacima bi bolje bilo da su odmah dali HZHB i fino svak zivi na svome i ima potpuna prava, nego ovako, pa Hrvati u BIH ce namjerno sad blokirati sve i biti kontra vasih prijedloga jer jbg neda vam se mjenjati izborni zakon, kanal zato ce stanje biti jos gore...
Sarajevskim hostaplerima bi se moglo desit da mole BiH hrvate da proglase HZHB ako nastave sa ovakvom politikom... toliko
@Gmaz.... Tvoji mokri nedosanjani snovi ... Čak ni oružjem ne napraviste veliku Srbiju ( a imali sta ga u izobilju ) . . .! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zavrci pipu i postavi racun retrospektivno
@GovnoJed2 vidi se da si govnojed! Kaze se retroaktivno
Hercegbosanska zupanija molit cu lijepo kakav Kanton 10 i sarajevska sranja...
Klixovi "novinari" s 8 razreda, nikako da spomenu da Hrvatska plaća naknadu za korištenje vode prema Federalnom zakonu o vodama. To što je ta naknada niska, naravno nije problem Hrvatske.