Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska je zemlja orijentirana neo fašističkoj viziji evrope. Hrvati su narod koji misli ako turisti ifu na more da dolaze zbog hrvatske, hrvata i njihove užasne muzike, humora i žena. U biti to je seljačka nacija podređenih klasa evropske bagre.
a zamisli tek njihovo cvijeće...
@Dollar Taj se opis lako moze neizmijenjen preneti na bilo koju drugu balkansku naciju ili drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eto ko hrvatska kriva,levati jedni!! To je sporazum izmedju 2 drzave,i neće da ga mjenjaju jer im oćito to odgovara da politički kriminalci mogu bjezati. Balkan je sav zatrovan!!!!
Raj za fašiste, ratne zločince, kriminalce svih nivoa, za firme koje terorišu čitav Zapadni Balkan. O ratnim profiterima da se i nepriča. Prava Europska država! A, da, o kulturi se priča po čitavoj Europi! Ubjedljivo posljednje mjesto!
Boli i nas uho npr. za ovog jelavica,pokrao je hrvatske pare od ovih bosanskih katolika,koje treba uskoro proglasiti nacionalnom manjinom.
Bolje nego da je zemlja spasa za teroriste
Ustaše i četnici filozofiraju o terorizmu u trećem licu! Zemljo, otvori se.
Navalite zato na putovnice povadite stare dokumente vaših roditelja od kojih je jedno bilo srbin a drugo hrvat, mada su oboje bili islamske vjere, tamo do 1974, to vam mogu biti i nane i dede, e pa preko one polovica koja se izjašnjavala kao Hrvat možete dobiti Domovnicu, a potom i putovnicu, ono zlu ne trebalo, jer svako malo nam ukidaju vize i sa našim BH pasošima, a i ko zna da se šta zakuha vazda možeš zbrisati u Hrvatsku. Putovnice ima više Bošnjaka nego Hrvata iz BiH.
Čudo je koliko se kompleksaška bosanska javnost bavi mrskom im Hrvatskom na dnevnoj bazi. Obratno bas i nije taj slucaj
Hrvati, stari nositelji evropskih vrijednosti. A ovi bosanski katolici se ponasaju kao izumitelji evropakih vrijednosti. A vamo sve go olos i nacista.
Hrvatska stiti provjereno kriminalc ! Hrvatska je zemlja koja stiti ubicu Vedrana Puljica !
Sve stoji ali hrvatsko pravosudje je mjerodavnije, mislim tu imas sudije korumpirane i omara mjesecara. Kome vjerovati ?
@Trandza omar zna svoj poso. Nije on kriv za rupe u zakonu.
Imai obrnuta situacija, osuđeni u Hrvatskoj kriju se u BiH.
Ukinuti dvojno drzavljanstvo sa Hr. jer za njegovo odrzavanje nema potrebnih pravnih i drustvenih osnova. Ovako nam kriminalci potkopavaju drzavu. Nek se ljudi odluce koje ce drzavljanstvo i gdje ce da zive, do njih je.
Kakvo sranje od zemlje, dopusta kriminalcima i ubicama da se slobodno setaju !
zato bošnje hrle rado kod ustaša na more ostavljat pare
Hrvatska je naš Meksiko.
Samo sto mi nismo Amerika nego Gvatemala.
Pitati malo Kolindu zasto se to desava kad su joj puna usta Bosne u negativnom smislu.
Ja se stvarno pitam kako je Hrvatska ovako problematicna zemlja mogla uopste da bude clanica EU.Od samog vrha vlasti pa do klubskih huligana
to ti samo pokazuje licemjernost te eu a da ne pocinjemo o Madjarskoj, Rumuniji i Bugarskoj