Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoako trebaju i naši uraditi vezano za vodu, odmah ovjaviti koje firme imaju nezdravu vodu.
Uje pishaju u Janu
Znaju svi da je to voda od nekog domaceg poduzetnika. Da je uvozna voda, vec bi bilo po pet puta dnevno na naslovnici
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto se za vodu flaširanu otrovanu šuti. Zašto ste sad rekli ko je za krompir firma??? Zašto dvostruko ponašanje?? Ička vam materina dok vas ne počnemo tući neće biti promjene, trujete nas vodom i štitite nekog tajkuna koji je najvjerojatnije povezan sa nekim iz Vlasti
kojim vjernicima uzp botino? pitajte direktora iz hdz-a sto ne objavi cija je voda.
Krompir je sam po sebi otrovan. Prije pripreme za kuhanje, krompir se obavezno mora oguliti, jer kora sadrži alkaloid solanin koji je izrazito toksičan. Dovoljno je 4-5kg krompira da se pripremi neoljušten, pa da nastanu simptomi trovanja (jako teški simptomi). Solanin se nažalost ne uništava termičkom obradom. Pazite na to. Kod nas je poznato jelo pečeni krompir "po pola" i tad se obično peče neoljušten. Čuvajte se toga ljudi!
Otkupit će to vlada KS
Sad ce ovo proturiti nama ko Voda isto. Nista se ne zna.
Jana, Jana.
Ovo je UZP firma, poslali im zarazeni krompir s ljubavlju. Zamisli sta onda prodaju po Bosni.
Pitanje je odakle su ga oni uvezli ?
Cajna.
nije ni jana ni prolom.da jesu objavili bi na sve fanfare.skoro sigurno se radi o proizvodjacu iz bh.verovatno iz fbh.prolom voda odlicna voda sa tradicijom
Kako ce se on sad pojaviti na pijacama i otići ko halva
Inace firma adezeovog jakog covjeka od povjerenja Nike Marušića, eto vam ono mi smo rvati, pa kad jeste sto vam nedaju dalje od granice s tovarom kancerogenog krUmpira.
EU uvkzi nama smece, dok oni nama gledaju svaku sitnicu
EU izvozi ono sto standardi drzave dopustaju, tako i Amerika, tako i BiH. Krivi drzavu sta nije uskladila standarde s EU.
OSNOVNA UKOGA ZAVODA ZA ZDRAVSTVO JE, DA NAS ZAVEDE DA NE ZNAMO NI STA JEDEMO NI STA PIJEMO
Voda je Jana, jedna od njih. Ali ne objavljuje se jer mnoge balijjjske budale i pissulje piju tu vodu i daju svojim potomcima u hapici pa da se ne digne panika! Dijelom i radi politike! Pored toliko cistih bosanskih voda!
Dislajkeri svi u trgovine kupite Jane i dobro se napijte i ne zaboravite bebama dati. :))
Sve ce to Bosnjo za pite.
Škutorska posla . Stručna sprema: Spreman na sve
Gdje će taj vraćeni krompir završiti?? Da neće po Bingo Konzum marketima?? Jer ovim žoharima je najmanji problem nas trovati radi profita, nijedna institucija ne radi i provjerava kvalitete šta ljudi jedu, kod nas se zna da je otrovano tek kad nam druge zemlje vrate, užas užas kakve su ove uhljebske institucije majmuni jedni i vi jedete ovo isto a vaš je posao da provjeravate i da sad odete i čitavu ovu firmu iz Mostara prečešljate da nemaju još kancerogenih proizvoda