'BiH izravno krši CEFTA-u'
0
Hrvatska i srbijanska komora protiv bh. mjera
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRB-IN zasoa srboturice lajes ?
sta je poturice ostadoste sami sad ce opet help bosnia, help help please help help mi smo retardirani nama treba visoki predstavnik posto medju nama nema niko a da nije retardiran da bi mogao da nas vodi help bosnia, help
Za nas hrvate je domaci proizvod hrvatski a ne ovaj muslimanski njohove trebamo prizvode bojkovati
@blabla Izvini ali ko je prvi prekrsio taj dogovor, Hrvatska ili BiH?
ja kupujem samo hrvatske proizvode jer su najkvalitetniji
Prpa momci prpa. Ja dok sam ziv necu kupit dukatovo kiselo mlijeko pored Mig-a niti cu uzet keks domacicu pored lokuma pa makar jedini bio!
Ma mogu oni i potpisivati i sprovoditi sporazumeme. Svako treba krenuti prvo od sebe i kupovati ono što nam je stvarno dobro, bez obzira na cijenu, a ja vjerujem da su takvi naši proizvodi jeftiniji od susjednih ( voda, mlijeko i mliječni proizvodi, jaja, piletina, toaletni papi, med, čajevi...ima toga još). Meni nije zaista bitno da li firma dolazi iz Banja Luke, Bihaća, Gruda, Gračanice ili Bijeljine. Žao mi je što se ne radi ništa da se neke jake predratne firme osposobe i razvijaju određena područja. Ako ništa drugo, a ono zbog njihovog poznatog imena ( Agrokomerc, Sava Bijeljina, Bosanka Doboj...) E tu nam treba država pomoći i ta famozna Razvojna banka. Otvoriti nova radna mjesta i stvarati dobru domaću konkurenciju.
halo muslici neki sporazum kad se potpise treba ga ispostovati, a vi to neradite. nije dovoljno samo potpis staviti. ko vam je kriv sto krsite ugovot o CEFTA-e.
@ero za razliku od ovog Hrvata iznad , tvoj komentar jeste korektan i to sto si nabrojao zaista stoji. To su stvari kojom su tzv \"bosnjacki\" politicari i njihova \'begovska\' politika doprinjeli da se nasarajevo gleda s nepovjerenjem.
@hrvat takvi poput tebe to godinama i radite , sada se uvode samo protiv mjere , vasa mrznja nije mogla ostati bez odgovora. ko vas jebbe nista vam ne dugujemo a ovu zemlju ste izmedju ostalog i vi doveli do kolapsa (ne samo vi ipak) konstatnim povecavanjem tenzija prema sarajevu i bosnjacima. na svakih 10 komentara protiv bosnjaka od strane vas hrvata dodje jedan koji vam kaze dosta vise zajjebavanja. hocete treci entitet nema problema, ali treci entitet je za bosnjake losije rjesenje od potpunog raspada BIH. U takvim okolnostima bosnjaci bolje da traze izlaz na more i kompaktnu zemlju na ne manje od 40% teritorije. Bar vise se nece morat slusat vase sranje u P.M vise.
Ide zima, bit ce opet placa i zapomaganja kad im srbi zavrnu gas. u tom slucaju bosnjama toplo preporucam da \"kupuju domaci gas\" heheeeee. ima guzica da vam se smrzne periguzi
Hrvati u BiH kupuju hrvatske proizvode ne zato sto Hrvatska ima nekakve standarde pa joj ovce ne pasu na smetlistu i drzavom ne hara bruceloza, nego sto Hrvatska onda fino vrati Hrvatima to i u Mostaru izgradi i financira sveuciliste , napravi bolnicu, dijeli mirovine, a uskoro ce i dvoranu pocet pravit, znaci sve sto bi im BiH trebala dati. Lijanovic kao glavni akter ovog krsenja medjunarodnog dogovora ima samo jedna cilj, smanjiti konkurenciju.
Hrvati kupujte hrvatske proizvode,bojkotirajte muslimansku robu i uništimo privredu ove zemlje.
NO sr NO cr...samo BIH, naprijed BIH! Kupujmo domace!
Da li je moguce kupiti neki BiH proizvod u Hrvatskoj ili u Srbiji??? Koliko znam nije. A BiH je puna prozvoda iz Hrvatske i Srbije: od pasteta, mlijek, ajogurta ..keksa, cokolada, sokova. Kad krenes na more, ne smijes cak ni sir ni meso ponijeti sa sobom. Zasto ? Zbog zastite domace (Hrvatske) prozvodnje. Price o higijeni su price za malu djecu. Samo pravda i bice sve u redu. A do tada bojkot! Ovo je dokaz da BiH ipak nije malo trziste , jer se ne bi toliko bunili.