Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Šaroviću!!!!
hahhahaa ,cuj bravo Sarovica .Pa kako je to BH natjerala Hrvate da ustuknu ,kako? Ovaj protektorat nije sposoban za to. Reci hvala Srbiji ,koja je jedina uvela kontra mjere i zbog toga su Hrvati ubacili u rikverc
@viljamovkax2 Pa nije samo Srbija nego je sastanak bio dosta širi. Šarović je morao malo blažom retorikom zbog kolega hrvatskih ministara. ;) Bitno je da je ovo pobjeda BH diplomatije, a čije još sada nije bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najbolji ministar do sada, jes' da mu je konkurencija gotovo nikakva ali čovjek se zaista trudi!
kao sto sam prognozirao isti dan kad su uvedene mjere ,karakterni hrvati su izdrzali 4 dana mozda iduci put izdrze 5 dana ko zna napreduju svakom blokadom po jedan dan.to je narod sa izrazenim karakterom,uvjek lizu sto izaseru, hvala majci srbiji sto su reagovali nakon dva sata od uvodjenja mjera,ko da su jedva cekali.inace sarovic bi jos palamudio kako treba razgovarati i dogovarati
Možda sad i popijem Karlovačko.
Aferim za Mirka i Rasima!
Koje licemjerstvo od strane hrvatske,namjerno su pokrenuli ovo kada je sezona da ljudi nemaju mogucnost da izvoze svoju robu,a ujedno da im propadne sve sto su kroz krv i znoj obezbjedili,kako jadan i bijedan potez,ali sta drugo i ocekivati...Sjetimo se da je ista stvar bila i sa vinom,i sa mlijekom,a sada voce i povrce,ali kako kazu,sve ce se to jednom vratiti onima koji drugom zlo cine...Lp
Kliks vas laze nije bas sve po starome... 12 eura po vrsti robe a ne po kamionu kao do sada 3 vrste voca 3x12 eura hehe ipak su hr izvukli nesto pozitivno
Nemojte im nista crtati vec ih pustite neka sami koriste glavu :)
Dali ovaj Kliks namjerno izbjegava napisati da ipak nije sve po starom ili nije upoznat. Dakle vracena je stara cijena ali ne vise na jedanu posiljku vec za svako voce ili povrce posebno, znaci ako vozis paradajz,krumpir i maline to te kosta 3x12 eura kontrola sto je dosad bili 12 ura po kamionu.
@Nike Nekakvog reda se ipak mora znat ...
A sta su oni dobili nazad? U tkz. diplomaciji sve se radi po konceptu: ti meni, ja tebi.
U vezi ovih stvari gdje treba hitno intervenisati, ako je kao ovdje stvorena neprilika koja pravi stetu poljoprivredinicima i uopste ekonomiji ove zemlje, ne reaguju niti se uopste oglasavaju, a to se odnosi i na Covica koji obnasa najvecu funkciju predsjednika predjsjednistva ove zemlje, svejedno sto se o Hrvatskoj radi, jer se radi o neprihvatljivoj mjeri, sto se je i ispostavilo, kojom pravi stetu svim gradjanima, svih nacionalnosti ove zemlje.
He he kako vas novinari lažu, naknafa jeste 90kn, ali po vrsti voća, a ne kamionu!!
Ala ne prdi vise :D
@Hr Joe neprdi on odi na hr portale pa citaj pravu istinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nam je pola ministara ovakvo, gdje bi bili do sad.
fala qurcu, slobodna trgovina pobjeđuje
Sarovic se jedini konkretno zauzima za ovo malo jada od drzave.
Sarovica za predsjednika. al ne trojnog predsjednistva. Hajmo Bosnjaci, Srbi, Hrvati i ostali.... Sve je u nasim rukama.
Gdje su sad oni sto su juce pisali da postignut dogovor ne znaci da ce biti vracene na prethodne iznose. Sve vam je crno, pa i misli. Kako zracis, tako i privlacis.