Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
19.01.2009. u 02:20 Stjepan Kotromanic BI MILIOST NASA GOSPODINU JERE OSTAVI HRVATSKOGA GOSPODINA Az sveti Grgur, a zovom ban Stjepan, sin gospodina bana Stjepana, po milosti Bozijej gospodin vsim zemljam bosanskm, i Soli i Usori i Dolnjim krajem, i Humske zemlje gospodin, i brat moj knez Vladislav: Bi milost naju knezu Vlkoslav, sinu kneza Hrvatina Kljuckog, jere ostavi hrvatskog gospodina i Bapsice, - naju milost djela. I dasva knezu Vlkoslavu za jegovu vjernu sluzbu dvije zupe: Banice i Vrabnju, od meje do meje, i u niju dva grada: Kljuc i Kotor. ……………….. I zato, dasva knezu Vlkoslavu one zupe za jegovu vjeru - a one zupe bista nevjerne i stasta naprotivu nam polog Hrvata.
@hrvat,eke bošnjaci cu narod isto kao i slavonci,al nisu nacija. hrvatinić je obiteljsko prezime,isto kao i kotromanić.stjepan ostojić kotromanić.eto ti primjer.svi su od stjepana kotromana unuci vukac hrvatin je otac od hrvoja.
Kako se zvao onaj bosanski fratar sto je hiljadu osamsto i jos neke pisao \"Mi Bosnjani.......\"
\"hrvatinić je prezime obitelji,a vukičić je njegovo\"... hehehehehe.....
Najnovije DNA analize vrsene na Balkanu, pokazuju da u Bosni, Hercegovini, Sandzaku, Crnoj Gori, Dalmaciji i Lici vecina stanovnistva tih dijelova Balkana ima iste gene kao i njihovi prastanovnici od prije vise od 20 000 godina. Sto se tice Srbije, ista analiza je utvrdila da preko 50% stanovnistva u danasnjoj Srbiji ima iste gene kao i stanovnici Anadolije. Rezultati ovih DNA istrazivanja su objavljeni u naucnomcasopisu \"Science\" 2000 godine. Bosnjacki pozdrav.
poturice su doznale iz novina 1993. koje su nacije.eto,iz novina doznale da su mošnjaci,ali su ovog ljeta bili turci,a nekad su i bili jugoslaveni,a nekad srbin.srbin im je bio predsjednik. bošnjaci nisu nacija,to je regionalno ime.pa u kojo su seobi naroda bili bošnjaci. zna se da su srbi i hrvati došli iza karpata.bošnjaci se ne spominju
vi poturice ste smiješne,hrvoje vukčić hrvatinić je hrvat.pa čitaj povelje bosanskih kraljeva.hrvatinić je prezime obitelji,a vukičić je njegovo. vaša vojske je JNA,to vam je rekao srbin izetbegović da će jna vas braniti.
Sjecam se kada je Zlobo naredio Srbima da prihvate Vensov/Ovenov plam dje ne bi bilo RS-....A ovi ga hladno odhebase ! Mi Sanadera i slicne oduvjek slusamo , a za to vrjeme evo i Mostar nam postao upitan !Muslimani hoce sve . Prvo zavrsiti s nama a onda i sa Srbima... Ali necemo vam to dozvoliti , pa makar pravili \'\'deal\'\' sa Srbima !
marsch sanaderu HDZ je prodo hrvate u bosni....stoko umri...
potpisujem!!!!!! citiram:\"nisu problem Hrvati u Bosni nego četnici koi su vas stjerali na 25% BIH, a nitko se ne vraća na svoja ognjišta \"
vlasi nisu rumuni, ograniceni stocaru. vlaska republika se prostirala i na prostorima danasnje rumunije, a sad se preselila u BOSNU. stocari jedni. Gdje si ti skolu izucavao, hehehehe.. jebho ti rumun mater .
hahahah.....hahah....e vec gluposti nisam odavno cuo...hrvatski narod predio sebi ime oko rijeke bosne..ooooohohohoho.... Pravi kahradjicev piun...kako ono ide od vaseg cosica.: laz je ..., mi lazemo....
sta je pisac htio reci. Cija je obala od dubrovnika do zadra od uvijek bila, kad vec pricas o historiji. HRVOJE VUKČIĆ HRVATINIĆ je bosanski vojvoda glupane on se zove HRVOJE VUKCIC, a hrvatinic mu je samo nadimak. Po tebi su i talijani hrvati jer su katolici i jos nesto hrvati kao narod nikad nije postojao nijedan dokaz tome nemate. Ali ti si vjerovatno vlah koji tjera vodu na svoj mlin.
bravo hrvat! pojasni ciganima poturcenim
U isto vrijeme je i rijeka Una koja tuda protječe \"poglavita rijeka u Hrvatskoj\" (principalissimo fiume di Croazia..-Theiner: Monum. Slavorum merid. Knj. II., str. 75.), ni Sava, ni Neretva, ni Dunav, ni Kupa, ni Krka, ni Vrbas, već Una, jer prolazi kroz središte Kraljevine Hrvatske. Kako se za župu Pset zna da je bila središnja u svakom smislu župa u Hrvatskoj, onda je vrlo vjerojatno da je ondje stolujući hrvatski kralj imao svoje posjede ili bišća. Tradicija će se nastaviti, jer će u Bihaću u Srednjem vijeku više puta zasjedati hrvatski Sabor, a i sam grad će tridesetak godina biti držan jednim od stolnih gradova. U njemu su se sustjecale čak tri hrvatske biskupije: Zagrebačka, Senjsko-modruška i Kninska te više dijeceza.