Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvata kao što sam ja i 33% i kao onaj iz direktor policije mame Alme i tate Nebojše ima 40% i bre ne vidime gde je tu problem.
ma to se on ko fol brine za hrvate, nebil kako sto vise hrvata glasalo za SDP na izborima
Poprilicno se zapapio, evo mu i haris jos argumentovanije zapaprio: http://www.sarajevo-x.com/clanak/080815088
drage ovce, konji i krave......
I ovaj Komsic posto papak izgleda. Steta bijo je ljudina nedavno..
Željko, moraju se provjeravati dobiveni podaci. Podržavam tvoje stavove i imam u tebe puno povjerenje, ali ovaj demant MVP, ako je ovako, pošteno je saglasiti s njim.
Pa do kada više sa ovom milion puta ispričanom pričom?!?! Jebala vas nacionalna zastupljenost!!! Narod nema para da sebi kupi nešto da pojede!!! To je pravi problem u ovoj zemlji majku vam lihvarsku!
Jel to sad znaci da onaj Komsic laze i podgrijava nacionalisticku atmosferu u BiH. Je li to znaci da Hrvati imaju i vise nego sto treba da imaju (sudeci bar po porukama iz MVP) ? Komsicu Komsicu kako mozes tako da zloupotrebljavas svoj polozaj i drzis nas u zabludi da su pripadnici jednog naroda obespravljeni.