Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na dobro vam došao Badnjak i Sveto porođenje Isusovo dragi prijatelji! RAMIZE nadam se da si lijepo okitio JELKU :) Nisam mislio provocirati samo želim da se vise stane sa ovim glupostima! Ne mogu se zamisliti da Ja Ivan budem Bošnjak jer tu uz mene Žive moji dragi prijatelji Bošnjaci, ove gluposti trebaju jednom za vazda stati!!! Stranci su nas obukli u neku luđačku košulju iz koje ne znamo izaći. Sretan Božić tko slavi,ostalim ljudima želim mir i blagostanje!
Svako dobro lave od rodjenog Sarajlije :)
@hercegovaccc Lutak. Naš Ramiz je Hrvat islamske vjeroispovjeti . ISTO KAO ONAJ ZLATKO HASANBEGOVIC. u HDZ RVATSKE
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
KRETENI JEDNI. Umjesto da radite sve da pridobijete Srbe i Hrvate da gradimo zajednicku drzavu vi ovo radite pa vam cudno sto vas je i Albanija u svemu prestigla...fuj.. S ovim samo jacate HDZ i ostale krimose iz ovih nacionalnih stranaka.
ne mogu to oni shvatiti... to je viša matematika za njih.. netko ih je dobro naložio
Biti Hrvat neznaci da automatski moras biti i katolik. Jbte vas sve treba vratiti u 1 razred osnovne da obnovite znanje i opet polozite pionirsku zakletvu
Ko da je neki problem, Pa on je Hrvat Islamske vjeroispovjesti, samim tim moze biti u islamskoj zajednici. Ne mojte mjesati naciju i vjeroispovjest
Čestit Božić Razime
Śta je čudno, hrvat islamske vjeroispovjesti, normalna stvar. Sramota i diskriminacija!!!!
Нација и 21 вијек и не иду скупа ово је доказ колико је овај етноцентрични сустав смијешан.
Sad ispade da čovjek ne može biti Hrvat i Musliman?
A Islamska zajednica - šuti? To je valjda putokaz i preostalim hrvatima koji nisu imali sreći biti izabrani kamo im je ići, multikulturalnost na djelu SDP-ovac - pa u IZ - pa šta ima veze idemo ruke gore na glasanju uzp-"ovce" na aparatime šta im se radi u ime pravednosti ali nema veze to je za jedan dan članak i to je to :-)
Razim trola Rvate 🤣😂
Ovo je najočitiji primjer majorizacije Hrvata od strane Bošnjaka u BiH...to je put u nestanak BiH...Bošnjaci osvijestiti se već jednom
to ovaj "BRAV" ispoljava osobine OLOŠA i VUCIBATINE.....................
Gori ste vi koji pokušavate objasniti pojedincima da religija nije isto što i etnička pripadnost, a zanemarujete činjenicu da su pojedinci spremni i "zamijeniti" nacionalnost samo radi stolice... zemlja apsurda, bila i bit će.. zanima me samo ko im nakon zadnjih dešavanja vjeruje više
u BiH politici postoji samo jedna religija a zove se novac.... ostalo je stoka sitnog zuba
Kad mogu laburisti (koalicioni partneri SDA USK) moze i Remzo Halkić se izjasniti hrvatom islamske vjeroispovjesti. Kome smeta, neka mu šećer skoči.
Ne vidim principijelno u čemu je problem. Zašto recimo ne bi moglo i "obrnuto", Ivo ili Ante ili xy, prijavljen kao Bošnjak, a da bude u udruzi katolika?
To ne bi bio problem kada bi se Razim stvarno osjećao kao Hrvat. On se nije tako izjasnio zbog toga što ima hrvatski identitet nego samo zato da zauzme fotelju koja je predviđena za Hrvata. I to je problem. Ja sam upoznao nekoliko muslimana koji se izjašnjavaju kao Hrvati i koji se stvarno tako osjećaju i nemam nikakav problem s tim. Oni su jednako Hrvati kao i ja. Ali Razim nije
@MirnaBosna Dobro. Ali ko sam ja ili ti ili bilo ko drugi da komentariše da li se bilo ko stvarno osjeća kao Hrvat, Bošnjak, Srbin, Eskim. Jednostavno je, te kategorije treba relativizirati i doći ćemo do građanske države, odnosno države koja je građaninu servis, a ne mogućnost da produži mandat. Ovdje je samo relevantno da li je Ramiz, ili bilo koji drugi poslanik Skupštine efektivan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada je našim katolicima problem i to što ljudi kojima je Franjo uredno dijelio putovnice se izjasne kao Hrvati. Dokle ljudi? "Tuđmanov režim nije teritorijalizirao hrvatsku naciju, dakle nije definirao da pripadnost naciji u političkom smislu znači pripadnost državi. ... Posebna je politika vođena i prema Bošnjacima muslimanima u Cazinskoj i Bihaćkoj krajini (kojoj je Tuđman tepao kao „Turskoj Hrvatskoj“), koje se sustavno primalo u hrvatsko državljanstvo."