Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz HRS-a su 100 puta radikalniji od HDZ-a. Šef im je pobjegulja mostarska Nino Raspudić koji iz Zagreba zakuhava i radikalizira stanje u BiH preko HRS-ovaca koji bi ratovali sutra da im Raspudić naredi. Čović je naspram njih mala maca.
Drugim riječima, kod Hrvata nema "normalnih"
Teraj bre u urvatsku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HRS je budučnost Hrvata u BiH. Još ćete za Čovketom plakati, kako ste za Kolindom plakali.
Nikad čuo, ko su ovi?
Ovi su stašeu isto ko i opozicija iz rš tschetalji. Svi oni zele isto ovoj zemlji, razlikuju se samo u metodi i vremenu primjene.
Joj evo prepadosmo se Nine Raspudica Umislio da je pametan a seronja mali i zenka mu.
Vidi Raguža, duša draga. Kad ga je taj smrad Čović zaposlio u HT Mostar, mimo zakona i bilo kakvog konkursa, nije se bunio. Bjeri tamo ublehašu.
Samo izjašnjavamje po nacionalnosti ili si bosanac i hercegovac ili si niko i ništa. Kratko jasno. Etnicitet ostavi sa strane. Bošnjak jesam ali koga briga šta sam, poslodavac ne pita šta si (ako nije fašista, rasista i slično), bitno je da radiš i da si efikasan. Koliko danas bošnjaka, hrvata, srbina i drugih sjedi u kancelarijama i ne rade ništa. Pita li se to ko? Budimo realisti, šta nam je koji vrag.
Moze ali u kurcu,talibanu jedan,opet bi se vi igrali turčenja. To što vi nemate nacionalni identitet i nacionalnu svijest znači ne treba nitko da ima?!
Sportsko udruzenje HNS je imalo zabavu na kojoj su pricali bajke, pravili igrokaze za siroku publiku i igrali se monopolija.
Dobicete vi Republikanci Republiku, ali Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Da mi je biti ugrožen ko Hrvat.....
Vi ste osudjeni i presudjeni UZP-ovci ! Obican civilizacijski isprdak
Ko su ti Hrvati? Ja znam samo za Bošnjake katolike. Hrvatski zombi je pristupan u istima od devetnaestog stoljeća, a zombiji iranskog plemena istog imena tu se još od sedmoga vijeka.
"Hrvatskome narodu u BiH je potrebna snažna, dosljedna i nedvosmislena politika koja će, ako treba, dovesti u pitanje samo postojanje ove i ovakve BiH ako se nastavi gaženje naših ljudskih i građanskih prava." Dakle, kakva su to prava da zahtjevaju rušenje države? S kakvim mi fašistima zivimooooo?
tražite centar Banja Luke i Posavinu od Mileta...to je povijesni hrvatski teritorij...
Nisu ni poceli a vec zavrsili Kazem ja republikancima trazite Hrvatsku Derventu I Brod I Raguz kaze, U pravu si. Spojicemo Orasje, Odzak, Derventu I Brod Sto bi gledao 1994 od sada trazim ono iz 1992. Pametan Raguz.
Slavene sutra tamo i bori se, lako je dici ruke i reci necu ja!