Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek i samo LEGITIMNI-malo bi mjenjali Dejton. Tamo gdje su u VEĆINI-DRUGIH NEMA U TRAGU u vlasti. Malo KONZULTIRAJTE uvaženog biskupa KOMARICU -ON JE JEDINI,ISTINSKI BORAC ZA PRAVA HRVATA U CIJELOJ BiH.
Oni koji su izdali Vukovar, Hrvate u Bosanskoj Posavini i B. Krajini, sada se brinu o "ugrozi" Hrvata. Stvarno su ugroženi-50 % vlasti u FBiH, preko 33% u državnim org BiH. Drže cijelu vertikalu Minist. zdravstva, uvijek Min.financija, pravosuđe, Minist. vijeće, mjesto Predsj. FBiH.Malo bl bili PROPORCIONALNI A MALO RECIPROČNI.
To da su Hrvati neravnopravni, to je ta mantra koju ponavljaju ko papagaji. Optužba je to koja uvijek traži da se pravdaš i zbig toga igraš crnim figurama…
joj hamo vidimu glave
Haha, pa ovi su bitni kao lanjski snijeg.
Pod hitno podignuti optuznicu protiv Hdz a i svih onih koji bi da dan izbora druge tudje drzave proglase neradnim
najugrozeniji su 1.2miliona hrvata koji su zavrsili u Americi, druge drzave necu pominjati...
Ma šta radi Slavko Zovko??? Što ne ide da igra za NBA!!???
Bugojno. Usrani grad pun mrznje prema Hrvatima. Istrijebili su i poubijali Hrvate iz Bugojna i dan danas im prijete. Ono sto je Prijedor bio u RS to je Bugojno u Federaciji. Grad koji ce nestati jednoga dana na ovaj ili onaj nacin.
Prije će te vi nestat.i i to puno prije.
Imaš jedno 20 Prijedora po RSu gdje je otvorena diskriminacija prema bošnjacima a što se tiče Hrvata ima i kod njih loših primjera poput Stoca, zapadnog dijela Mostara, Livna, Rame itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)