Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod normalnih naroda imate ljevičara i desničara tj. liberala i konzervativca kao poziciju i opoziciju. Samo mi imamo desničara i turbo desničara.
ovaj je ultra turbo
Ograničeni inat umovi moraju skontat da kad ne bude Sejde, polako će nestajati i Covke. Kod Hrvata i nema pluralizma od kad oni drugi biraju Sejdu. Ne vole Hrvati Čovketa, svjesni su da im za 20 godina osim sebi i svojima ništa nije ostvario, nego ne vole da im drugi biraju predstavnika te su se okupili oko njega kao nužno zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čović je neviđeni licemjer i psihopata.
Covic rekao za Raguza "kritizira uhljebljivanje, a sam radi u javnoj kompaniji". Ispade ne smijes kritizirati ako radis tamo.
HNS je savrsena (HDZ) organizacija za sahraniti potpuno politicki opoziciju. Znate li jednog politicara pohrvacenih osim HDZ kriminalce i petokolonase?
Preko Čovića Zagreb nastavlja velikohrvatsku politiku pretenzije na BiH.
Svaka stranka sa Hrvatskim predznakom nema šanse ako zagovara jačanje bh. Hrvati će dati glas samo za stranku kojoj je Hrvatska u srcu, za bh Hrvate uopće nije briga. Bitna nam je ko lanjski snijeg.
Zato ce i nestati i to ce se sami srediti.
Samo me zanima zasto VSTV ne optuzi Dodika i Covica za veleizdaju drzave Bosne i Hercegovine, zasto ne smijene glavnu tuziteljicu. To je nevjerovatno ponasanje institucija jedne zemlje. Ova dvojica seronja se ponasaju kao putin i lukasenko, nevjerovatan bezobrazluk u jednoj slobodnoj zemlji.
Ipak se okreće Draganče !!😎
Moj Raguz, ti si "guster" pomalo, sacekaj 10 godina pa ce ti dati mozda rijec, da i ti pricas
Ooooooooo Ćelo, uranio. Ti u hladovini na 3000 hiljade maraka plate u HT, pa ti 16 godina trebalo da dođe iz guzice u ćelu.
Nigdije se toliko ne ljube i sexa ko politcarai u Bosni i Hercegovini svima isti cilj!?
Izborni zakon znaci 3. Entitet i raspad Bosne. To se mora spriječiti.
Kad pogledam ko bi trebao naslijediti Covica, prosto zazelim da dozivotno vlada medju hrvatskim pukom. Isti slucaj kao i sa Dodikom i onim malim cetnikom iz Banjaluke.
ovi tek sad skontali da ih covic stavio pod svoju papucu
Ma o kakvim izborim sanjas moj celo!!!Normalno je ako gadis covica da ces dobiti tisuce lajkova od bosnjaka koji svog bakira i ostale dizu u nebesa.Il se i ti nadas kao i sejdo kojoj tisuci bosnjackih glasova bez kojih neces na izborima ni prag prec.Zivi bili pa vidjeli
Realno, lakse zadovoljiti Macu Diskreciju nego HDZ BiH!!!
Ma jok,Čovke je demokrata...to Hrvati sami neka riješe..ako ga mogu trpiti neka ga trpe još 20 god.
Realno, lakse zadovoljiti Macu Diskreciju nego HDZ BiH!!!
Nedilje mi, ovaj HRS nije legitiman