Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta onda lažu oni iz "Marvel-a" da je Konan Sumerijanac, kad je aščare iz Jajca. Jedini se on kleo Mitre mi, pa britkim mačem mahne...
@ana.holuja.2. Ne moraš više sumnjati. Tvrdim ti da ga nerazumiješ.
@ZastoDusmani slagao ti je kacavenda sve, to se on zanio dok te je pricestio od pozada....
Sve imamo samo pameti nemamo
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stećak
sta kazu vjerske zajednice u BiH, je li grijeh ovo ili haram
Kreno lola kopat temelje za kuću, kad propo dol, upali bateriju 'naki prikazi, bogovi, bikovi.... Ko Indiana Jones iz mahale.
La ilahe illallah
Ako pogledamo japance, vidimo da su se vjekovima odupirali tim laznim ideoloijama, hriscanstvu i komunizmu. Cionisti, koji su produzetak onih koji su te ideologije skrojili, na kraju ih ni atomskim bombama nisu odvojili od NJIHOVE prirodne religije. Iako su danas ekonomski okupirani, za razliku od njemaca, francuza, rusa, engleza, njihov um je slobodan. Zato je to stvaralacki narod, koji pamti i POSTUJE sebe i svoje predke. Zato je u Japanu i dalje rijec i cast najvaznija a korupcija strana.
To jednobozac, taj agresivac ne shvata. Ne shvata mu vjera u laz nedozvoljava. Vjera satkana na krvi i pljacki nevinih, krvi njegovih predaka. Djaba oci kad je um slijep.
Jajce vrlo zanimljiv grad, treba ga postaviti kao glavni graf BiH jer se nekako sva historija BiH na tom podrućju dešavala
moram vas opet učiti bog Mitra vozi porijeklo od hinduizma ,rasprostranjen u Rimskom carstvu od 3 st.pne do 2 st. ne. kada ga je nadvladao kršćanstvo.Vatikan je napravljen na temeljima Mitrinim.
Zanimljivo i lijepo, ovo bi se trebalo obići, a onom Alenu sto se naškrabao želim da brzo dođe pameti, gdje ćeš se bolan na tome potpisivati. Baš em zanima kakav je to lik, kako izgleda, jel normalan, recimo?
Bošnjaci su nekad klanjali Mitru a sad klanjaju u džamiji
i ti si nekad jeo govna a i sad ih jedes.
A od Jajca do Siska dva pedlja
Kjafirluk !
Ma ja zbog toga je ISIL i razvaljivao one spomenike iz starog vijeka.
javite nam kad se ukaze "Mitra", inace nista. da smo u hercegovini vec bi postali drugi centar balkana.
Sta dva seljaka? Seljacine 😂
Vjerujuci jednobosci, ne mogu biti ni srbi, ni hrvati niti bosnjaci. Oni mogu biti kao sto su bili dok su vjerovali u komunizam. ROBOVI! Komunizam, to je samo jednobostvo bez boga. Boga u komunizmu zamjenjuje partija.
Tito partija omladina armija
Šta reći, Mitru posjeti hiljadu turista godišnje a Mitra Mirića samo za jedan koncert.