BiH
29

Hotel Holiday obnovio saradnju sa Sarajevo Film Festivalom

L. Č.
Foto: F. K./Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
Danas je u Sarajevu predstavljena zvanična obnova saradnje Sarajevo Film Festivala i hotela Holiday (bivši Holiday Inn), koji je ponovo u funkciji sa novim menadžmentom.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba

Šef odjela za goste, Nedim Čengić, ispred Sarajevo Film Festivala, na današnjoj je konferenciji za medije kazao kako je Holiday hotel sa kojim Sarajevo Film Festival vrlo uspješno sarađuje već dugi niz godina.

''Ove godine, na 20. godišnjicu Sarajevo Film Festivala, u prostoru hotela Holiday boravi veliki broj gostiju. U periodu od 19. do 24. augusta radimo sa punim kapacitetom hotela, u trenutno kod nas boravi 175 gostiju i vjerujemo kako će, kao i svih prethodnih godina, saradnja biti uspješno okončana'', istaknuo je Čengić.

Slobodan Kakuča, predsjednik hotela Holiday je dodao kako je hotel Holiday, baš kao i sam Sarajevo Film Festival prepoznatljiv brend u gradu, te mu je ovom prilikom čestitao na svečanom jubileju i obilježavanju 20. godina postojanja.

''Saradnja između hotela Holiday, bivšeg Holiday Inna, postoji već od prvog dana Festivala i bila je veoma uspješna, a ovo je samo dokaz naše dobre saradnje. Sretan sam što ponovo otvaramo svoja vrata za građane Sarajeva i naše drage goste, a nadam se da će gosti našeg hotela biti i dalje zadovoljni'', naveo je Kakuča.

SFF