Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratka slava,hotel u STEČAJU i malo gostiju dok traje SFF,pa ključ u bravu samo dok se pokrade što je ostalo.A kakvi su uslvi to svi znaju,a pogotovo tih 175 gostiju,žao mi što će ponijeti fuj sliku i pričati loše o Sarajevu!Morat će reagovati stečajni sud,kakav menadžment u stečaju???
Vrijednost novih gradjevina u sarajevskom poslovnom distriktu Marindvor je oko 3 milijarde KM (samo Sarajevo City Centar je izgradjen za 300.000.000 KM), a u centru prelijepo sredjene najvece poslovne zone u BiH i na teritoriji cijelog Balkana zjapi odvratni hotel Holiday.
Zaboravio si napisat zbog vlasti u federaciji..........
holidej in smrdi
To je tacno. I pun je zohara, nazalost.
...predsjednik hotela?
commie meni je zao sto ti ne zivis u beogradu,ti si gospodin coek,sta ces u kasabi zvanoj sarajevo jos si manjina tamo :(
...ništa, idem se prijavit za ministra kulture hotela holidej...imam reference i staž u onoj "disotheque '84"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka, možda ih novi menadžment izvadi, jer je Holiday Inn baš propao, kao žeton u fliper
Ne znam zasto ti daju ove minuse? Ocito da neki nisu nikad usli u taj hotel pa misle da je jos uvijek bajan kao nekad sto je trebao da bude. Hotelu je oduzeta licenca, vise nije Holiday Inn, pun je zohara, higijena je 0, osoblje neljubazno, a sve zbog katastrofalne finansijske situacije i stacaja koji je NAPOKON poceo u hotelu. Nas narod mnogo toga ne zna i ne informise se o mnogo cemu, te samo srlja kao najveci glupani na svijetu. (Zato to i jesmo i zato se o nama i prave vicevi.)
Hotel je pod stecajem. Stecajni proces je u toku i zna se kako se odvija. Za svako je preduzece isti. Hotel trenutno nema vlasnika.