Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je davno bilo pravde Hoffman bi bio u zatvoru...
Lik je HDZ-ov visoki kadar..bio je (i vjerovatno je i trenutno) direktor granične policije, što bi trebala biti nepolitička funkcija, a često je u javnosti izrazito politički (dakle neprofesionalno) nastupao..i sad se kao ljuti što je neko odlučio da kazni taj njegov neprofesionalizam odabirom boljeg kandidata.
Razlog?
Hoffman čovjek koji je radio mahinacije oko cinovanha dok je bio u Policijskom odboru za žalbe, i ono podnosi prijave...
kad ovog vidim nas zoka je top gun
Hofman radi protiv države već 30 godina. Inače za 30 godina “rada” na raznim policijskim funkcijama i komisijama u FBiH ovu državu je koštao mjesecno preko 5.000 KM. Za 30 godina preko 2 MILIONA MARAKA. Gosn Hofman čestitamo!
Haj ti dedo u penziju. Kani se policije. Bolje i penzija nego zatvor..
Ovaj "ujko" je davno trebao u penziju. Zbog ovakvih su mladi na Birou i odlaze iz BiH.
sjecate se popusis mi hofmana
Ma boli me Hofman
Ovaj je stvarno bolestan lik. Samo još sebe nije tužio
Ovo bi bilo najbolje organizovati kaubojske kvalifikacije kod nekog Bosanskog ili Hercegovackog OK Corala pa ko upuca druge neka bude glavni serif BeHa kasabe gdje pravila ionako vise ne vaze. Svak se buni, svak nesto namece ili proba da nametne, a narod koji je jos u snazi bjezi sto dalje na divlji Zapad, jer u tom happy townu sve manje nafake ima, i ako nisi "ugledni" clan vladajuce bande moze ti se svasta desiti i mogu te osuditi pravog zdravog, a da pojma nemas zasto.
Hofmane,imas putovnicu..idi,oa tamo kao Hrvat konkurisi.. A ja,ne daju...tamo mozes biti portir pred Podravkom,a ovdje,na Hrvatstvo...visoje funkcije ciljas
Jeko ovaj?
Nargilaši, dajte nam informacije, pronto!
Hoffmana zeza jer nije rodjen u Hercegovini...
kakve ne ovaj bombone pravio u svoj vakat
Hoffman rekao jos 19.07.2022. imenom i prezimenom ko ce biti izabran (ima i clanak) i evo sad od spomenutih svi do jednog izabrani. Ono kao slucajno. Toliko su bahati da vise ni ne kriju lopovluke. Zbog ovoga bi neko morao zaglaviti u zatvoru da su u imalo uredjenoj zemlji.
I ovog lika mi je pun ... Hoce na silu da je sef.