Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti Hofmane i Galiću a i ti Dediću da imate imalo morala i ljudskosti dali bi neopozive ostavke iz razloga što vas ovaj narod plaća a vi hurca niste u stanju uraditi, mrš stoko jedna prokleta
Frajer nosi 5.11 uniformu, a graničari mu liče na automehaničare u plavim kombinezononima
To zeliš reći kako Bošnjacima nije odgovaralo zaustaviti migrante ? "Pravilnik o unutarnjem ustroju, uz malu pomoć svojih 'prijatelja', srušio već u fazi njegove službene prezentacije ocjenjujući ga nepodobnim za nacionalne interese naroda iz koga dolazi".
Zna se na čiju inicijativu i koji dio političke elite je, prešutnim dogovorom, dopustio otvaranje migrantske rute preko BiH. Dodik je bio protiv, a ko je bio za .....? Čovića nije zanimalo.
Ma mrs govno jedno raspalo i lazljivo, vidite sta radite od drzave. Eto mi svi drugi glupi jedino vi iz Granicne pametni. MRS!
Dedić ja kao rijetko kad u pravu. I ovaj hoffmančić treba da da ostavku kao i galić ili cekaju da im dojde 10 000 krajšnika u Sa pa da onda daju ostavke. Stvar je prosta.
Niko nije kriv, sve bogom dato, fikrete spasavaj nas
Hofmane, hocemo li malo o tvom kriminalu kad si bio član Policijskog odbora?
Amidžić Dustina Hoffmana
Sra znaci na bosnaki HOFFMANN hahahahahahahahshshahahah
dajte ljudi, migranti vam maznuli brod i sa njim preko granice, nema dalje, poniženje do poda. i da nitko nije odgovarao.
Ovaj je lik prije nekoliko godina kad su bili neki štrajkovi u vezi plata neuvijeno izjavio da će se na granici NAMJERNO otezati pri pregledu dokumentacije kako bi se stvarali redovi da bi oni ostvaril svoja prava. I stvarale su se kilometarske kolone a djeci se mozak pržio u autima jer je ovaj državni službenik odlučio da treba mučiti narod da bi se dobile pare.
DODJI GREŠKO DA UTVRDIMO GRADIVO! MRSHH I TI I UZP ZORAN
GRANICNU POLICIJU DRŽI ADEZE KO I UPRAVU ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE = TO ZNACI DA KONTROLISU SVAKOG KO UDJE U BIH I SVE STO UDJE U BIH. ONI PUSTAJU MIGRANTE, A ODUZETU D R O G U PRODAJU ZA COLAKA
BRANI SVOG STRANACKOG NERADNIKA IZ ADEZE PREHRAMBENE PIRAMIDE