Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li i u njih najdublji dzepovi kao u Hodza i Popova !
Ma žene i treba da vode državu, ove muške sve škartirati....
ove Popadije su ugrožene, popovi vole dječake. srećom po njih tu su bošnjaci da začepe te praz nine. haha.
Crkva nema zakonodavnu vlast naravno to se misli na sve bogomolje ali može uticati na srca ljudi?Pa eto utićite i govorite istinu i upućujte na dobro a nemojte pomagati klero nacionalistima da dođu na vlast i ćine nered na zemlji.Rijeđi su primjeri dobronamjernih vjeroućitelja koji rade u interesu mira i dobra za sve građane BIH,obićno koketiraju sa vlašću zarad monopola koji im ovi obezbjeđuju a za uzvrat im ,,edukuju"glasaćko tijelo.
Kad kažem rijeđi moram pomenuti taj rijetki primjer pokojnog Fra.Branka iz sela Vukanovića koji je najzaslužniji za oćuvanje mira sa komšijama iz susjednog sela Zlokuće a koji je kad su ekstremisti donijeli hrvatsku zastavu iznad njegovog sela naredio da se odmah skloni a humanitarnu pomoć koju je uspijevao isposlovati preko kršćanskih organizacija naredio da se dijeli sa komšijama muslimanima.Neka te BOG nagradi za dobra djela i lahka ti bosanska zemlja gospodine Branko.
Ove zamotane iste bundave
Sve manekenke, komadi za pistu.
Džaba im pare kada su im žene ružne kao grobovi
Miran pope! Ne smiješ ti gledati tuđe. Ti možeš samo Kačavende zadavat ga učenicima popovskih škola
Lijepo ali naslov k'o da su davali "Nadrealisti"! 🤣
Nisu to pogrešna nego ispravna tumačenja vjere. Vjera je smeće izmišljeno za manipulaciju glupih. Vrijednost vjere je nula.
Otkud popu žena?
I dosli smo u situaciju u kojoj se nalazimo zbog hodza i hodzinica i popova i popadija zato jer rade samo iskljucivo eadi svog interesa, tacka!
Vidi ovog Mostarskog paroha kako se uvlaci Bosnjacima, a ovamo sprovodi sve Dodikove politike. Kako bijedno moji Bosnjaci.
Opovrgavaju Dodikovu tezu o nemogućnosti suživota. Bravo! 👏
Nevidjeno glup naslov
Zahebane hodzinice. Znam jednu svaku veče oko 10 počne hodži hebavati od do. Sve grmi u zgradi.
Bas u svaku noc u 10., a ti tad imas slonovo uho na zidu.
Valjda se tada vrati hodzinica i počne lom. Pa ono mirno u zgradi. Čuje se sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad slušam njihove jadikovke zapitam se kako je moguće da je ženski rod prezivio do sad hahahhaha