Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se obrate Ajnadjicu i krminalcima iz SDA!!!
Evo ja prvi vam ne dajem podršku, jer znam kakav vam je kadar na planinama uposlen. Ako su u upravi isti kao i na planinama zaslužili ste da nestanete prije 10 godina a ne sad.
Valjda ce ostati bar jedno preduzece koje normalno funkcionise poslije mandata ove vlade KS koja je skup "strucnjaka" koji znaju samo naknade uzimati...
Da,i svi zajedno pred centralu SDA da ih upitate zasto su vas unistili.Potrazite i Ajnadzica usput.
Bože sačuvaj ... ovo su najveći lopovi ... Nek im sada SIEMENS daje pare kad su im za parking sisteme dali Boga oca a ništa im ne radi !
dogodne slavimo 30 godna kako olimpjada traje haa amerkanci imalte vi oto
HAHAH,jesi gendole:)