Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da mi za promjenu uhapsimo 50-tak drzavljana Srbije i optuzimo ih za specijalni rat, izazivanje netrepeljivosti, spijunazu? Kakvi mi, bosnje bez kicme ... Daj ti nama sećiju i postećiju ... I kuknjavu ...
Optužnica smiješna za čitanje, opančari su toliko pravedni da hapse radi navodnih premlaćivanja u drugoj državi na osnovu tužbe opančara koji je prijavio 136 ljudi uključujući i Hanku Paldum i Davorina Popovića za mučenje, ispada pola Bosne ga mučilo, podsjeti me na onog teroriste koji je pričao o slučaju "dobrovoljačka", pa ga je novinar zbog laži i fantazija ismijao pred svima.
Ovi koji sakrivaju pelenaše sa interpolovih potjernica po podrumima i pod lažnim identitetima i kojima je država malo manje civilizovana od divljeg zapada, podižu optužnice za branitelje svoje države, samo hapsit opančara koji se približi cesti BIH, taj sud i tužilaštvo u pašaluku je smješniji i od tužilaštva naše države, kriminalac samo uđe i izađe preko vrata, pogledajte bezbroj slučajeva ubistava u pašaluku, i pogledajte slučaj Karmen Kamenćić
Jaro ako je suditi po tužilaštvu, onda je nemaš ni ti.. Opančara je na hiljade uhapšeno i osuđeno, a hapsi se svakodnevno, i za ovoga nevino uhapšenog ćemo vam naplatiti, pognute glave hodajte, kao što ste i naučili..
,,U BiH je već postojala optužnica" Naravno ta optuznica bi samo stojala...Namontirali ga bosnjaci,srbijancima.Fol ,,ne mozemo ga mi raditi de ga vi zavrsite"!
dragi osmane zao mi je ali sta ces u toj rupcagi od drzave svakako, kud ides tamo ko da ne znas kakvi su
Uhapsiti prvog srbijanca, koji dodje u Seher, i ne pustati, dok ne izruce Osmana.
Kakve veze Sudovi iz susjedne drzave imaju kad se radi o teritoriji BiH i drzavljanima BiH???