Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donosi Schimdte sta god treba samo da izadjemo iz ove ucmalosti i letargije, pa da napokon krenemo dalje
Tako je.
Ti nisi dobar, pa on je tu da to sve održava učmalim i letargičnim, jer tako im odgovara. Druga je strana priče što bi oslobodili ratne duhove i destrukciju kad ne bi bili prisutni. Tako da je to pat pozicija za nas sve, a EU ima koristi naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek nametne zakon o porijeklu imovine,nek se postaraju da se picne radit po njemu....80% problema ce nestat
Ukoliko bude prihvatio Čovićev aparheid prijedlog pred izbore onda Komšić ide još jedan krug. To bi izazalo revolt.
Daj nameči vakat je za promjene da izađemo iz ovog sivila
Iz nekog razloga klix mi je izbrisao top komentar sa ovog članka. Znam da nije bio po volji "patriotama", ali nije to razlog za ovakvu vrstu cenzure...
Hoce li nafta pojeftiniti?
On radi samo protiv prijateljstva SDA i Beograda. Tako da se sve može očekivati. SDA ne priznaje zapadnu demokratiju tako da se drže Srbije. A i Turci ih prisiljavaju.
I po svim pravilima bi trebalo riješiti pitanje izbornog zakona po presudi suda za ljudska prava Sejdić i Finci. Jednostavno dajte nam bilo kakav zakon bilo koje zemlje iz EU kopirajte ga i mi se nećemo ljutiti. Evo pristajemo i na zakon kao u Hrvatskoj ili Srbiji.
Može može svaki samo nek nisu 3 predsjednika.
Moze nametnuti samo ono sto je presudio Evropski sud, a ne licne interese Covica.
Prijedlog HDZ Hrvatske i Bosne i Hercegovine je nemoguce uskladiti s presudama sudova, koje su opet uskladjene s ljudskim pravima, i normama medjunarodnog prava. Ako se ipak nametne u nekom obliku bit ce to kraj evropskog puta BiH, kraj bosanstva kao ideje, zvanicni pocetak postojanja BiH kao kolonije susjeda, na isti nacin kao u onoj Kraljevini SHS, samo ovog puta bez Slovenaca.
Ili to ili treći,pa onda može jedan čovjek jedan glas... Pročitani ste...
Moze ali da uvede I cetvrtog clana predsjednistva kao sto pise u Dejtonu ,I ostali,pa bujrum.
Zar ima vremena za nametanje zakona, vec polovina jula
eeee glupi moj bošnjo, ti još uvijek misliš da ti je zapad drug i da misli dobro. latin latina cuva, nek ti to bude jasno.
zar nije licemjerno takvo mišljenje nakon što se sa oduševljenjem dočekalo da Schmith upotrijebi bonske ovlasti u vezi sa knjiženjem državne imovine i održavanjem izbora?
pa glupsoni su ga docekivali ... a svaki insan koji imalo razmišlja trebao bi znati, da nam svijetske sile ne misle dobro
Nema sanse !
Treba nametnuti kompromisno rješenje i završiti s pričom o izbornom zakonu.