Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD TOLIKIH SLIKA O PLAVIM ŠLJEMOVIMA VI STAVITE OVOG MAJMUNA NA SLIKU NAMJERNO DA BIH ISPROVOCIRALI BOŠNJAČKI NAROD.
Ne vrijedjaj majmune sa'ovim gadom ,ovo je shugavo krme...!
Obali mi i ti i ovaj s slike zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rat bio, prošao, ginulo se pucalo, bilo je zločina i psihopata svugdje, ali onoliko ljudi pobiti u .3 dana u Srebrenici to fakat mogu samo budale i bolesnici. Srbi trebaju da se poklone žrtvama i da krenemo naprijed. Jeb es holandjane i UN
To je u genima pasa
Malo,malo,ccc...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od danas zvanicno mrzim i holandjane majku im nadrogiranu!
svi su krivi osim alije...
presuda haskog suda nikome nista ne znaci, to se vidilo jos davno. oni treba da se boje presude na Sudnjem danu.
Holandski bataljon je bio u sastavu UN i zasto se tuzi Holandija? Ako neko treba da odgovara to su UN i tuzbu treba slati u New York, Vojnici su samo izvrsavali naredjenja koja su im bila jasno izdata. To je nesto kao kad bi BiH imala vojnike u nekoj mirovnoj misiji i desi se zlo jednoj od zaracenih strana i sad neko tuzi BiH kao drzavu.
sve su to isti dzelati.
Hoceli to vratiti izgubljene zivote , ili samo prokleti novac donjeti ?
Da krscanska evrop donese presudu protiv krscanske holandije ?? Pa vi niste normalni. Nikad ne ocekujte od krscana da ce vam pravdu donijeti
Zašto bošnjaci forsiraju toliko suzivot? Dali će biti šta bolje? Teško, samo ćemo se pomiriti sa dželatima i genocidašima, cijeli svijet zna kakvi su oni. Treba ih držat na distanci i kad se ukaže prilikat vratit im istom mjerom, poklat ih dok se broj zrtava ne izjednači.
Kad bošnjaci izvrše genocid nad srbima i vrate im istom mjerom tek tad mozemo pričati o pomirenju i suzivotu. Nisam krvoločan, samo volim da je pravda zadovoljena.
Nisi krvoločan? Razmišljaš isto kao i zakrvavljeni četnik. Da sa razumijemo nisu svi Srbi četnici, čak ni svi četnici nisu zlikovci.... A ti razmišljaš baš kao četnik-zlikovac. Pravda mora da bude selektivina i usmjerena prema KRIVCIMA a nikako prema kolektivitetu. Jesi li ti LIČNO spreman sa se boriš da učestvuješ u "genocidu" ili bi samo onako tuđim "qurrcem gloginje mlatio" ili krvlju tuđe djece poravnavao "svoj osjećaj" za pravdu.
Kriv je cijeli srpski narod za pocinjeni genocid jer je pocinjen u njihovo ime i presutili su i taj zlocin nisu osudili i dan danas biraju iste fashiste koji negiraju genocid i omalovazavaju zrtve u ime cijelog srpskog naroda, kako u Bosni tako i u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SRBI SMRDE! :-)
gdje je zapad a gdje smo mi... samo to da holandjani misle kako njihova drzava treba snositi odgvornost jer nisu uspjeli zastitite ljude od krvolocne stoke tipa arkana i mladica govori sve.... nikad mi necemo biti dio tog drustva.. mozda cemo biti unutar granica europske unije, ali ce zapadnjaci uvijek biti stoljecima ispred nas.. mi smo samo stoka od naroda... nista vise...
Legitimna vojna meta! I to nije 8 hiljada, nego cirka 3-3,5 hiljade terorista...
dabogda ti majka u 10 razlicitih grobnica kosti trazili....
@smisao - ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš
bez preseravanje!!!! samo Musliman Bosnjak nije znao da ce se to desit i hrvat i srbin svom sinu od malih nogu opomeno koje sta !! jedino mi kao mahniti vjerovali iluzije!
Pa vi ste bili "naše cviječe" i šta vam bi?Podivljali,šta li već?
Cvijece? Ma mars djilkosu jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet mi Bosnjaci naivni!! ...... nisu pojedinci narod bira i narod prati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cuj pojedinci krivi a mi mahniti vjerujemo!