Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želimo vam sudbinu koju ste namijenili drugima.
E moj Momcilo kad ti je Dodik stvaraoc RS-a, posrao si se ti u svoje srbstvo/srpstvo...nesto slicno je i kod nas bosnjaka kad pocnemo velicati oslobodilacku ulogu Baketa Juniora...covjeku dodje da povrati...pa svaki mis u trezoru, a kasnije podrumu narodne ishrane ga zna, ali dzaba nema veceg branioca bosnjackog interesa, pogotovo ako du ti "interesi" u vrecama para, koje je poslala dijaspora da se nahrani gladno stanovnistvo u ratu
DEBILI MI NI NEMAMO BORACKE POPULACIJE.. IMA NJIH 1% STO SU SE OGRABALI OD SDA A ONI OSTALI SU SOCIJALNI SLUCAJEVI.. NE LUPAJTE.. IMAL RESPIRATORA.. DIPLOMA I TO DUPLIH
Bez obzira na sve ja bi im dozvolila iz jednog razloga a to je:sve manje i manje novca ce dobiti drugu dijeleci ono sto imaju.To ce dovesti ne samo nezadovoljstvo, vec i do bunta.Srbija nam je dokaz da se bunt moze brzo prosiriti.Dodik to zna, razlog zasto se policija naoruzava je jasan.Ugusiti bunt u narodu strahom.Naravno to on nece dati u javnost, njemu nebi islo u prilog.Maskiranje je njegov nacin obmane.
Pa vecina ih vec ima status ratnih zlocinaca, to bi im valjda trebalo biti dovoljno za cijeli zivot, sta hoce vise
Dakle borac i cistac u opcini ce imati isti status. Ne bitno sto se radi o RS, ali biti cistac nije isto kao sto je biti borac. A u neku ruku mi je i drago jer se bar sad vidi da je sirotinja ginula BUKVALNO ni za sta.
@Lonac Bosnjacki veteran je gladan.. 1200 zatjeva za dvije vrece brasna... Samo u Zenici.. Ne lupaj...
@Ypppie Jesi li me ikada cuo da kazem da nece biti tako!? RS je sekundarna...to znamo iz iskustva od 2014-te! Kada vas poskidamo i na nametnemo moratorij na mogucnost da budete birani, vi i vasa bliza porodica, vec smo 50% posla uradili...CAK i samo taj zahtjev da prodje DOSTA JE...ali ima mnogo drugih bitnih stvari od skidanja VAS...a to je RAZVOJ na NEKRIMINALAN i NENACIONALAN nacin..to be seen! Spremaj se!Mozda ces i ti odgovarati, vidjecemo koliko si 'zapeo' ;)
Svi kao ovaj prvi .
Dacemo Vam K I T U ..
Ima u arhivi Haškog tribunala kompletan spisak stvaraoca RS-a, čisto ako trebalo kao podsjetnik, da koga ne zaboravite!
Dolazi Vučić u pomoć!
I vi dajete značaj i prostor na portalu ratnom zločincu, pa ima li neko od familija ubijenih da počne čistiti ovo smeće
Na kraju izbit građanski rat u RS, jer nemaju se vise s kim udarat.
Jesen dolazi i u RS ....mic po mic...kazem ja vama idealno vrijeme dolazi!Nije moglo ranije , nazalost :( morali smo svi uvidjeti cinjenice! STA CE SE DOGODITI KADA PREPUSTIMO NACIONALIZMU DA VLADA!? Krece iz Tuzle a prelice se na citav BALKAN.Jer nema zaraze ako nije ni komsija zarazen!!! Svi ce u ovome ucestvovati.Revolucija JEDINA solucija!(Hajmo sad RS I Pederacijski hobotnicari minusajte, dolazimo po VAS! )
Što se otkrivaju svi pokretači i izvršioci agresije, pokolja, silovanja, mučenja i genocida na nenaoružani narod Bosne i Hercegovine. Pa sada neka kažu da odgovornost nije kolektivna!!! Ovdje se samo može govoriti o pojedincima iz srpskog naroda koji nisu učestvovali i nisu ukaljali obraz u svim ovim zločinima. Svaka čast svim čestitim Srbima koji su se gnušali svih ovih zločinaca i njihovih dijela.
jedan od trojice koji su osmislili genocid nad bosnjacima.