Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krenes pisat sdp upise ti sda
@tron Normalno! Koja budala još glasa za SDP?
ja cu zlatnom olovkom glasati za SDA
koliko to kosta a imas ljudi koji se jos prstom potpisuje
dajte nam nekog za koga vrijedi glasat, a za olovke cemo lagano
Uvedite elektronsko glasanje i vlast pada za dan! 200'000 bh. Gradjana u Dijaspori bi svojim glasovima mnogo promijenilo. Toga se bh vlast boji.
Ne dozvolite da vam vlast biraju uhljebi, stranacki botovi i populacija od 60+ godina. Kada mladi pocnu izlaziti na izbore u vecem broju docice do smene vlasti. Samo je problem koga izabrati posto se puno stranaka svode na dva suparnicka tabora, zvani koalicija. Ali barem kaznite vlast tako da nemaju uopste clanova u bilo kojoj razini institucija. Kada vide da su pogresili ovi novizabrani sigurno nece uraditi kao predhodna vlast, ako zele ostati na vlasti.
Džaba bilo kakav sistem kad se u većini slučajeva zna ko će gdje pobijediti i ko će dobiti koju fotelju. Nije stvar u tome, već treba zabraniti zakonom osobama starijim od 35 godina, koji se ne znaju potpisati, i koji su van BiH uopšte glasanje. Sistem eliminijacije, i neko nekad mora donijeti neku promjenu, a ovdje se jedni te isti ponavljaju, i jedni te isti hoće promjenu, a glasaju za iste koji se nikad neće promijeniti, i neće ništa uraditi. Jbš to kakva je olovka, kad je on kupljen..
Nije olovka za nas, ma ni ona obična. Kamen za nas Hercegovce, a ćutuk za Bosance.
Na iduće izbore neću glasat ni qrcem a kamoli olovkom...Ne pada mi ni nakraj pameti trošit vrijeme na te budalaštine....
Koje crne olovke...šuplja prića, bit je zapravo u tome hoće li uopće ove godine biti izbora ili će se vladajuća klika odlučiti da si da mandat 6 godina i da izbori budu objedinjeni 2018.
najbolje da glasate sa celicnim vibratorom made in bejha
Šta je ovo tri olovke za tri naroda, pa kad jednu digneš već si dao glas, ne moraš ništa ni ispunjavati :D
Sta ce oni koji se jos potpisuju palcem
Vrijeme je vise da se bagri stane u kraj ..
Ja ga svakako ponistim svaki put kad glasam jer nemam za koga da glasam!
boisanci i hercegovci trebaju (i muško i žensko) kurtzem glasati (al jok sebastijanom).......jedino mbi mozda tada pametniji izbor učinili.
u državi gdje je 20%nepismeno 60%ima samo osnovnu skolu i 10%diplomiralo na palama... elektronska olovka ? zamisljam kako bi ovo ferceralo u npr opstini pelagicevo ili trnovo... kad u birackom odboru sjedi baja tek parkirao traktor... :) ma sta trnovo... opcina novi grad ili centar ne bi ovo znali koristiti...