Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskratite nam sve pomoći molimo vas!!! Dok je vaše pomoći nama pomoći nema...
Danas se pomoć zove zajam, oni nama 47 mil. a za uzvrat hoće 94 mil. može na rate il' u drugim vrijednostima :-)))
samo ne znam sta cemo prodati kada dodje pay day
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...nemojte ljudi, ako boga znate...pa taman izašla nova garnitura audija...nemojte nam na suverenitet...
ne sada.. ne pred novu godinu... Zlaja i Dodi(c)k taman rezervisali aranzmane ... a i ostali... ovako ce opet morati da se vade na to da mogli u Sydneyu da slave novu godinu... jer je tamo bolja atmosfera za pregovore o sejdicu i finciju... eee moje budale kog ste qrca uopste tuzili ista u strazburu... jebaste nam mame...
Mr. Fahreinheit:" ne sada.. ne pred novu godinu... Zlaja i Dodi(c)k taman rezervisali aranzmane ... a i ostali... ovako ce opet morati da se vade na to da mogli u Sydneyu da slave novu godinu... jer je tamo bolja atmosfera za pregovore o sejdicu i finciju... eee moje budale kog ste qrca uopste tuzili ista u strazburu... jebaste nam mame... " Da, oni i jos preko 2000 onih ciji slucajevi jos cekaju na red u Strazburu! Ima li itko ovdje da nije nekoga tuzio i to strancima? A onda kada stranci prihvate da rijesavaju nase probleme, jos ih se vrijedja i napada. Tako je sa svakim od Moriona do Merona!
samo metak u celo glavnima je spas, sve ostalo je bezveze. Kad pocnu primati metke tek onda ce odci do promjene. Tako je kako je O:)
Da, da, vodje su krive, a ne narod koji zna za koga glas da da... Hej naivcino, zar ne znas da je prvi sin privatizirao i tvornicu municije? Sva municija je kod njega, a ri mozes samo pucati od moke. A ja mislila da narod zna...!?
(*) Sva municija je kod njega, a ti mozes samo pucati od muke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma salji te nam VIZEEEEEEEE !!!!!!
To je puno novih audija..
NECE ! BOSNA SE VOLI !
@arsen.savic1 " NECE ! BOSNA SE VOLI ! " Jeste! Kao po pravilu, sto dalje od nje to je vise vole! Bosna je kao majka, rodis se tek kad izadjes iz nje.
Vidi-stvarno ti je to tacno.Samo sam se ja kasno rodio !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IPA fondacijo,dovedite jake firme u BIH da se ekonomija digne,a nemojte nam slati te milione,jer se dobro zna gdje oni kasnije zavrsavaju.....
...jake firme ne žele da im se prikači divizija "imt" lešinara...
@commi:"...jake firme ne žele da im se prikači divizija "imt" lešinara... " IMT se uracanava svugdje u svijetu, ali zato kad se podiri posao se RADI. U BiH se taj IMT uzme par puta na svakom niovu administracije/uprave, a ne uradi se nista. U tome je problem. Onda, kao da je ostatak svijeta pohadjao skolu za zaostale u razvoju, dodju pa im traze jos par krugova IMT-a. Za zicaru, primjerice, su vec pet-sest puta dobijali donacije i opet ne bi nista. Treba raditi i uraditi nesto! Od novca koji su dobili za poprvak Vijecnice mogli su do sada ne popraviti jednu, nego jos naraviti bar tri nove! Ali treba raditi! Ne moze to tako! Bar da su jos par krugova zavrtili, pa mozda bi se i ozbiljnije aktivirali, a ovako im se ne isplati. Kako bi stalno uzimali IMT za iste projekte ako bi ih zavrsili? Medjutim, svima su se vec popeli s tim da ne kazem sad gdje! Ne moze se cijeli svijet praviti budala svo vrijeme. I zato nema vise fondova!
Treba nam sve uskratiti sve dok gradjani ove drzave ne shvate da cemo propasti definitivno ako ne otjeramo nacionaliste koji samo gledaju svoju korist, zato jos i nemamo odluku o implementaciji presude Sejdic - Finci...
kako bi si za te pare napravio jedan dobar zatvor sa posebnim potrebama za nase vladajuce.
Nema potrebe bacati novac na gradju zatvora. Vratice vize. Bicete kao Monako - krugom trojke turisti ce moci obici cijelu drzavu od Ilidze do Kozije Cuprije, a za ostatak- narod zna - viza sve sto trebam ja!
Dok god neki budu gledali svoj interes, a ne sta je dobro za BiH i njene gradjane nece biti dogovora. Covic bi se trebao probuditi i shvatiti da je dosta bilo da mu se izlazi u susret da bi se on udostojio dogovoriti.
Zanimljivo... Covic bi se trebao urazumiti, a ostatak sestroke, sedmorke...koliko god ih je trenutacno je sasvim u redu? Mozda, po takvima poput tebe, Covic treba da zaboravi da je Hrvat i da kopira Komsica, pa naprasno postane bosanski katolik ili nesto vec slicno sto bi bilo politicki podobno u Sarajevu, a neka se Hrvati odsele u RH, Srbi sami ukinu RS i odu u Srbiju, tako da cijela BiH ostane "temeljnom narodu" koji je "jedini zeli sacuvati", po mogucnosti bez druga dva naroda? Ne mislite odustati dok do ne unistite do temelja ono sto je jos ostalo od ove drzave? Kad ste svu dobru volju za suzivotom i dogovorom i kod susjeda, odnosno komsija, i kod EU, a i sire, vec smrvili u prah, cemu onda i drzavu tretirati bolje!?
Vjecno pitanja!!!!
SDA i HDZ trenutno ne zanimaju milioni iz IPA fondova, njih samo zanima to kako ce sebi osigurati bolje fotelje i bolje pozicije, pa kad se toga domognu da onda na miru mogu uzeti eure iz fondova i podijeliti ih medjusobno....
@commi:"...turčine, ne znaju izabrat kafanu...kad pop­izdim, odvešću ih kod sebe "na meso", postaćemo švica prekonoći....kad commi baci na roštilj, to biše ustavne prepreke :))) " Tesko-jer ne jedu svi halal. Za takvo nesto je potrebno postici ne drugog KOMsica nego prvi pravi KOMpromis. Tvoja bi ideja radila kada bi na istom tanjiru mogli mirno zivjeti krmenalda, halal snicl i koser kobasica. Ne vjerujem! Toga nema cak ni u "malom Jeruzalemu". :-D
Hoće i treba da bude! Isto kao što smo inedavno izgubili 15 miliona, od ukupno 47 miliona eura IPA pomoći EU za ovu godinu, a novac koji je prethodno bio određen za BiH, otišao je Srbima na Kosovu i Metohiji. Samolažiranje je pogubno za građane, prije svega, referiram se na "šestorku" i po koji već put ponavljam, dvojica ljudi se ne mogu dogovoriti u neobaveznom razgovoru, a mi očekujemo dogovor "šestorke" u vezi nacionalnih pitanja!?
...turčine, ne znaju izabrat kafanu...kad pop­izdim, odvešću ih kod sebe "na meso", postaćemo švica prekonoći....kad commi baci na roštilj, to biše ustavne prepreke :)))
Ja ti doniram hemikalije za "mariniranje" ... nace se nesta.. samo zovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte para ... Kmeeeee !!!