Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korpus bi MORAO dobiti ulicu. Naravno očekivati je da će to smetati podrumašima, petokolonašima i četkicama. Ali koga briga šta takva sorta misli.
Ali zato u Sarajevu stocnom ima ulica Draze Mihajlovica. Ma, ipak, bolje ne, ne do Bog da se nekome zamjerimo.... Da smo kakav narod, Titova bi davno bila izmjestena negdje, a danas bi se zvala 1. Korpus Armije BiH, jer ko drugi, nego ovi borci koji su ginuli za nas, su zasluzni da imamo svoj grad danas?????
e jesi glup.....
ne serri...
Treba svaku titovu ulicu u svakom gradu BIH preimenovati u ulicu ALIJE IZETBEGOVICA ILI 1, 2, 3, 4, 5 KORPUSA ARBIH... TO JE NAJMANJE STO MOZEMO UCINITI ZA ONE KOJI SU DALI SVOJ ZIVOT ZA BOSNU....RADIMO NA OVOME!!!!
ne treba mijenjati naziv ulice treba misliti i na to da ljudi nemaju para da plate nova dokumenta, ako ce drzava da plati neka mijenjaju...
Dobar fol mladomuslimana i wanabe komunista da jos malo izbiju para iz dzepa gradjana. Promijene im imena ulica gdje stanuje pa sad mijenjajte i placajte nove dokumente.
Istorija BiH, pa tako i Sarajeva pocinje 1992. godine. Pametnom dosta!
dovoljno je da su ulicu Kralja Tomislava promijenili u Koševo i za to im baš hvala...Slažem se u potpunosti da bi mogla ulica Azize Šačirbegović da promjeni ime u 1 Korpusa :))
Svaka cast za inicijativu. Podrzavam 100%! A vi chete, podrumasi, dezerteri i pobjeglice mozete da nam ga p.,u,s,h,i,t,e!
Treba li im i na to dat po koju hiljadu na penziju, malo je karveliću.
@sarajka, tvoji dedo je sigurno bio na visokom polozaju, a 45. dos\'o Tito i partizani i sklonili ga, pa ti sad smeta Tivova ulica.
@osoba Je l\' ovo bosanski portal? Jeste. Jesmo mi Bosanci? Jesmo. Ako se tebi ne zivi u Bosni ti fino kofere i put pod noge gdje ti se svidja.
hahahah odkad pratim komentare ti si mi jedan koji mi je zapao za oko sta radis na ovom portalu ovo nije tvoj portal dzaba smrdis ovdje
To treba poslati u Hag da odgovaraju za zločine a ne davati fašistima ulicu.Eto kuda gazi BiH krupnim koracima.Mjesto da se izvinu Srbima za zločine i silovanja treba im još i ulicu dati.
za@sarajka=balingratka, Istocno Sarajevo=Srpsko Sarajevo ne preferira niti se kada izjasnjava da je multietnicki grad.To je cisto Srpski grad,Srbi su ga osnovali i izgradili bez i jednog \'bosnjaka\'\' i bez i jedne \'\'bosnjacke\'\'cigle. Draza Mihailovic je Srpski General i prvi Antifasista Evrope po \'Enciklopedija Britanika\'\' ,rame uz rame sa Velikim DE Golom., a ta vasa mudzehidinska jedinica je jedinica koju bih ja zvao \'\'AL MUDZEHADIN\'\'
fakat,koga briga za naziv ulice! pametnije da otvaraju fabrike i daju im imena!!