Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim za dane kada će na ovakvim člancima biti 0 komentara.
Živi.
Ako je naredni život stvarno večan - možda i dočekaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalazu se za EU put a mole Boga i rade sve da do njeg ne dodje. Jeste li vi svjesni koliko "Sanadera" bi moralo isplivat na povrsinu i zavrsit na robiji da bi ova drzava usla u EU? Hrvatima to svakako ne treba, EU pasosi i slobodno kretanje su tu zahvaljujuci dvojnom drzavljanstvu a Bosnjaci nek nemaju pravo ni na jednu dok pojedini imaju pravo na 2 drzave.
Zašto bi u EU? Ne kontam.
Imam pravo na BiH Boga mi uhvatio me radar moro predat vozacku jebemmm ja familiju onom sto govori da ova drzava ne postoji, vidite da postoji a jebbbo EU gdje fasisticka cista Hrvatska ima pravo glasa
Dobar tekst koji je ujedno i šamar za gospodina ćiriličara.
kradu nam struju .i nije im dosta
Objavite rezultate popisa , nisu konstitutivni 100 %
Kako ljudima nije jasno sa kakvim bolesnikom se ima posla, od rodovnika placenog u Rjeci sa nekim novopecenim Grbom Covic, do skretanja rijeke kroz imanje, do Aluminijuma Mostar, do nestajanja optuzujucih dokumenata od suda do suda, do privatiziranja hrvatstva, i ko zna sve ne. A ostali ko mulci, svi iz njegovig okruzenja piju iz korita za stoku i raduju se pomijama sa Covicevog stola…. Istorija je vec vidjala ovakve scenarije…
covic i Plenkovic godinamma uslovljavvajuu i koce otvaranje pregovora lukavo optuzujuci druge i lobirannjem plenkovicca u EU za usporavanje napretka BiH.
covic i Plenkovic gofinamma udlovljavvajuu i koce otvaranje pregovora lukavo optuzujuci druge i lobirannjem plenkovicca u EU za usporavanje napretka BiH.
Evo neka i FBIH pripadne Hrvatskoj, ali pod jednim uslovom, da glavni grad bude Split umjesto Zagreb, eto Hercegovci vidite kako je kad se nenormalno ucjenjuje i nude nebulozni zahtjevi
Ma slikajte se uz-praljkovići
Cuj , sta ima hrvatski nogometni savez sa BiH i njenom putu u Evropu ..... hahahahaha .
Goebbels je bio mala maca za ove fašiste!
Dragan blokira. Hoće pare za sebe = interes hrv narod u BiH. Al u stvari nije.
pod hitno ga treba maknuti iz politike i sve one koji ga podrzavaju.stetan je kao najveca stetocina ne samo za BH nego i za Eu a budale su svi zapdni politicari ako to ne vede u danasnjoj situaciji koja se razvija istocno od nas abh im je na vratima.. treba da odgovara i on i svi koji provode njegovu nakradnu politiku
MA JASNO KO DAN: ČOVIĆ JE SVJESTAN DA MORA ISORISTITI LJIGAVE TROJKAŠE, JER ZNA DA NIKADA U BUDUĆIH HILJADU GODINA NEĆE DOĆI PO BOSNU GORA GARNITURA A PO HDZ BOLJA OD OVIH SKOTOVA. ZNA ČOVIĆ DA SADA UZ SEBE IMA I EU FASHISTE TIPA SATLLERA I SCHMIDTHA KOJI SU TAKOĐER NEPONOVLJIVI. ETO ZATO SE POGLAVNIKU ŽURI DA ISKORISTI OVU STOPOSTOTNU NEPONOVLJIVU PRILIKU.
Opet ću ponoviti i ne razumijem kako vam nije jasno. Imate jednoga /Dodika/ koji ne želi ni u EU ni u NATO.Imate drugoga/Čovića/ koji je deklarativno i za EU i za NATO. Zar vam treba nacrtati da mjenajte svoje stavove jer do sada su vam donosili samo neuspjeh i ponižavanje?
asdasdasdasd