Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljiva ova mapa,najveca koncentracija oblaka je iznad bih,hr i srbije znaci da smo dobro nahebali,svi skupa
Hajmo ljudi na ulice. Ne može ovo više ovako!
Neuzubillah i Bog okreno ledja ljudima..kakva smo mi stoka!
Kako covjek postuje prirodu,tako mu se i vraca.Zbog cega ovoliko cudjenje?Svaki dan vidimo sta se radi od zemlje.Atomske probe u utrobi zemlje,na okeanima i hocemo normalno vrijeme?
Treba i naredna 2 mjeseca da bude kiša kako je krenulo da se ne ode ni na more ccc
Repriza od orosle godine. Idemo ljetovati u skandinaviju.
Meni se cini da to ide po zasluzi....
Kina je sa svojom "malom" flotom na Arktiku ... Ameri i Rusi nisu mogli prouzrokovati tolike klimatske promjene dok Kina moze da otopi sav led sa svojim brodovima ako nastavi okupirati Arktik
Nema više ljeta na balkanu kao nekad..Nema ničega kao nekad..
ima fasizma i nacionalizma..
@jasamjatisiti Ma nacionalizma imamo za izvoza. Imamo toga i maloumnosti dovoljno da opskrbimo pola planete na 50 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)