Centar za humanu politiku
0
'Hitno potrebne smjene u MUP-u RS'
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OPŠTE JE POZNATO DA KRIMINALAC DODIK DUDUK PRODAJE SVOJIM KOLEGAMA KRIMINALCIMA I UBICAMA DOKUMENTE BOSNE I HERCEGOVINE, PA NAM ZATO NI VIZE NE UKIDAJU. A ŠTO SE TIČE TAKOZVANOG \"MUP\"-A TAKOZVANE REPUBLJIKE SMRDSKE, OPŠTE JE POZNATO DA GENOCIDNA POLICIJA ŠTITI GENOCIDAŠE I UBICE!!!
balkane balkane balkane moj.... na svakoj strani ista prica- polozaji se koriste i korupcija je postala normalna pojava, svakodnevna. ipak cijelom balkanu treba tutor i to jako jako strog tutor sa kandzijom !
sve dok to ne reformira Europa, kriminalci ce nastavljat harati po BIH...Dokazali smo koliko smo spremni za takve promjene, suti dok ti ne dira dzep, i to mogu ti dirat...