Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🚫STOP FASIZMU I NACISMU🚫 ♿R V I = C Z R = C I♿ https://m.youtube.com/watch?v=o6m1jEK5f0o
Civlni invalidi vlada misli i na vas... pisamo po vama. 🖕🙊🙉🙈🐒🐒🐒
Da ste svim peMzionerima digli peMzije za 10% kako su tražili, a Rapa i Novalić iz zahebali pa ih još i raslojili da se ljudi međusobno zavade, raznim kvotama, sa kažnjavanjem peMzionera rada (40 godina staža), među kojim neki nisu dobili ništa, e velim da ste to uradili SDA bi bio pobjednik na izborima u oktoMbru, ovako čak će i peMzioneri glasati protiv SDA.
Ja sam Ministre da se prije izbora da na uvid Javni registar branitelja. Zašto se istnski borci i RVI solidarišu sa nazovi borcima uvedenim u prava na osnovu samovlašća STRANKE.Tu mislim prije svega na mnoge stranačke kadrove uvedene u prava, nazovi organizatore, članove PL, zelene i ne znam kakve sve beretke.Također da se razjasni situacija o uništavanju dokumentacije/dijela arhiva o borcima ARBIH i TO koja je pretvorena u falsificiranu digitalnu arhivu.
Ne znam šta je , administrator me blokira, dobro: Ja sam Ministre da se prije izbora da na uvid Javni registar branitelja. Zašto se istnski borci i RVI solidarišu sa nazovi borcima uvedenim u prava na osnovu samovlašća STRANKE.Tu mislim prije svega na mnoge stranačke kadrove uvedene u prava, nazovi organizatore, članove PL, zelene i ne znam kakve sve beretke.
Halilu i slicnim :)
Pokusace sve da kupe socijalni mir i da dobiju glasove ali vam dzaba sve padate gore nego sto je SDP pao zadnje izbore. Ne mozete u svojim partijama mir da odrzite a hocete u drzavi.
Mi iz SDA kupujemo socijalni mir u populaciji demobilisanih boraca kako bismo i na izborima 2018. mogli uzeti glasove naših vjernih uhljeba, a sve s ciljem da nastavimo *ebavati ovaj glupi narod i naredne 4 godine. U jedinstvu je snaga!
Puna podrška stranci u kojoj ima i previše demokratije,kako kaže naš predsjednik.
U mom selu kazu, ako ce nas vec neko hebati, bolje nek na hebu nasi, tako da je osigurano 500 glasova za SDA i ove godine...
Bravo, napokon da se rijesi. Vlada izdvojila 2 mil KM za zaposljavanje I poticaj istog, sto je jedino pravo rjesnje za one bez posla. A 1.5 mil KM za lijecenje. Bravo svaka cast.
@Rifkovmali ta love na papiru izgleda taking, u javnosti je nema..ovo se piss da se gladne oci nacitaju sponzorisanog clanka
Mnogi smatraju da se trebamo riješiti lažnih boraca i lažnih RVIjeva čime bi se osigurala sredstva za istinske borce i invalide , heroje , ali mi iz SDA ne.
Uhljebi SDA, zbijte redove! Neprijatelj je opet pred vratima izbora 2018.
@AmirZukic Amire , došlo yyebeno vrijeme , svi su protiv nas , moramo omladinsku organizaciju SDA više aktivirati , zbiti članove da dišemo ko jedan ... dušmani nas napadaju. I javi se na telefon , zovem te 5 dana da mi doneseš one pare
PRIKAŽI ODGOVORE (11)