Ja sam Ministre da se prije izbora da na uvid Javni registar branitelja. Zašto se istnski borci i RVI solidarišu sa nazovi borcima uvedenim u prava na osnovu samovlašća STRANKE.Tu mislim prije svega na mnoge stranačke kadrove uvedene u prava, nazovi organizatore, članove PL, zelene i ne znam kakve sve beretke.Također da se razjasni situacija o uništavanju dokumentacije/dijela arhiva o borcima ARBIH i TO koja je pretvorena u falsificiranu digitalnu arhivu.
Ne znam šta je , administrator me blokira, dobro: Ja sam Ministre da se prije izbora da na uvid Javni registar branitelja. Zašto se istnski borci i RVI solidarišu sa nazovi borcima uvedenim u prava na osnovu samovlašća STRANKE.Tu mislim prije svega na mnoge stranačke kadrove uvedene u prava, nazovi organizatore, članove PL, zelene i ne znam kakve sve beretke.
Pare uglavnom idu fiktivnim klanovskim borackim udruzenjima - ustvari sacici celnih u tim udruzenjima i mrvice nekim drugim. Kod mene u komsiluku - jednoj grupici "velikih boraca" prvo kupilo placeve, dalo materijal za kuce, sada i asfaltiralo samo njihovu ulicu.
Prikaži sve komentare (38)