Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primamo na poklon helipter ili kanader. hvala
AIR MALINA ĆE NABAVITI
Ima fikret čoeka, nabavit će se.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ebala vam letjelica usta škrgava!!!! Letjelica je trebala biti prije požara, a ne kad sve izgori, kao što svake sezone kad krenu požari vi tražite da se sačini informacija o nabavci letjelice!!! Degeni. :/
Bio sam sinoć na Rotimlji, ono je strašno, iz pravca Neuma, Široki, pogled preko Mostara prema Jablanici, isto. Na koju god stranu da okreneš požari!!! Iznad Salakovca vatra se spušta prema hidrocentrali,a najteže stanje oko Jablanice i hidrocentrale Jablanica !!! Nemoć, jad i vaša nesposobnost, bijeda, neznanje!!! Fuj.
kupite opremu sto prije i stavite pod kontrolu zvanicne vlasti, a nikako rusitelja i negatora drzave . Niako pod kontrolu predsjednistva BiH, jer tamo su opstrukcije nehumanog clana koji je zasluzio samo zbog ovoga krivicni progon.
sad ce fikro poslat povoljnu ponudu.
Fikro će vam nabaviti.
Gdje su četiri kanadera vlasništvo države BIH, KOJI SU KO FOL OTIŠLI U TURSKU NA SERVIS ?! NIKAD NISU VRAĆENI NITI SE O NJIMA IKAKO VIŠE GOVORI !!!
A treba sad letjelica, pa dobro ste zakljucili🤣🤣🤣
Majko mila...s kim su naše Hrvate potrpali....sa nesposobnjakovićima i niš koristi iz Sarajeva ... ajmeeeee... držite se braćo hrvatska!!!
Ima onaj ruski PPšMOi, javite Malinku da taj uzme
Evo iz prve ruke da se vatra sa Plase polako spusta niz Nacelje. I ako se nesto ne poduzme vrlo lako ce doci do naselja Donja Jablanica.
Opet po hitnoj proceduri,inače požari nisu prije bili.Samo lov u mutnom.
zna malinar sve specifikacije...samo njemu prepustite nabavu.
Nek se neko obrati Pomozi.ba nek otvore donatorski broj i žiro račun.Preko ovih balvana ne ide ništa dokaz tome,USK je u vrijeme covida se angažovao i skupio preko 200 hiljada eura (vecinom dijaspora) u svrhu pomoći bolnicama policiji itd.
Vlada ➡️FUCZ➡️Min.sigurnosti➡️Vijeće ministara.pa onda ⬅️.Ako nešto fali ajmo ➡️ pa ⬅️.Majko moja mila pa koliko se papira bude potrošilo pila helikoptera ćete izgubiti.Do sljedećeg ljeta možda donesu odluku da se ipak treba nabaviti.Pa onda natječaj,nabava....za 20 godina bit će elikopter.
Hahaha,selo gori,a baba se ceslja,mogli ste od plata kriminalca solaka kupiti avion.
Imali su hitne sjednice i za vakcine, i sta se desilo? Stigle donacije, a Novalic se i dalje secka po sudovima.
FADILA ZA PILOTA.