Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitna pomoć koja pacijenta sa ''pucanjem aneurizme mozga'' treiraju injekcijom voltarena i apaurina i šalju kući jer ni ne pomišljaju da ga upute na hitni CT, jer zaboga : ''upute najodgovornijih lica u zdravstvu Kantona Sarajevo kažu ne slati na CT , skupo je...'' Jedino svoje bližnje , familiju, poslovne partnere i velike ahbabe šaljite uvijek na CT.
@Hamoponovouredu, SDA demo(n)kratija. Ajnadžiću, pokaži prostorije? Nemoj lagati narod!
@Hamoponovouredu, kosovac ajnadžić ukinio ambulantu građanima kako bi izdao prostor skorojevićima iz sda. hitna pomoć je samo privremeno paravan i pokušaj obmane.
Jedna svijetla tačka dana ☺️
Uu biće na usluzi i građanima drugih općina, to je pun pogodak. Da ne bude da se pomaže samo centru i građanima centra..
Kako je i obećano, odlično stvarno. U svakoj općini bi trebalo biti isto.
U trenucima koji zivot znace svaka sekunda je bitna i od kljucne vaznosti.Od mene puna podrska za ovo.
Onaj koga nije zadesila nesreca i potreba za ovim ne moze znati niti cijeniti ono sto je dobio.Ovo je pozitivna vijest.Zelim vam da djelujete jos produktivnije i efikasnije.
Tek onda kada zatreba znamo koliko cemo cijeniti sto nam je punkt hitne pomoci sada tako blizu
Opcina zna da sagleda i saslusa prave i istinske potrebe svojih gradana.Svaka cast
Jako lijepa vijest danas.Zahvalni su vam stariji pogotovo,bolesni,nemocni.Oni najbolje znaju koliko im je ovo prijeko potrebno
Poziv hitne pomoci je poziv koji ne treba da ceka niti trena.Covjek za zdravlje nema ni trenutka vremena na bacanje
Nazalost koliko je samo zivota izgubljeno zbog tih par minuta koje bi zivot mogle spasiti koje vozilo hitne pomoci provede u transportu pacijenta.Sada je pomoc tu i na domak ruke.Podrska od mene
Centar grada dobija punkt gdje ce se raditi na brzoj dostupnosti gradanima.Znamo da je svali trenutak vrijedan kada se nekome bori za zivot
Hitna pomoc je sada jos bliza i pristupacnija svojim gradnima.Ovo je pun pogodak.
Svaka cast.Ono sto ce biti na usluzi i pomoci gradanima nema govora da moze biti los projekat
Ovakvih vijesti nam treba.Ovo je za dobrobit svih gradana
Definitivno dobra stvar i ideja, podrzavam ovaj projekat, jer ovo treba svima nama, da ne trcimo do nasih ambulanti i klinika, hitna ce nam bitina usluzi 24h, sve cestitke na ovome.