Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u drzavi gdje su legalizovane kupovine diploma za stranacke pudlice na visokim funkcijama...ko moze ocekivati pravdu...
Zamislite, narodu uzmu sto je njihovo, izgrade sebi privatne brane, i nametnu narodu porez da placa za tu istu branu. Sve po zakonu. Kako to? Po zakonu
@yeba.mene.drzava O kakvoj ti to pravdi. Od gradnje mHE i proizvodnje opreme za male hidroelektrane živi veliki broj radnika u BiH. Vi koji to ne razumjiete nesvjesno pravite veliku štetu privredi BiH, desetostruko veću nego što je uticam mHE na ekologiju. Imali pored naših rijeka punih smeća stranih turista?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uništavamo svoje rijeke, svoje resurse, svoju zemlju! Šta očekujemo, da će neko drugi doći da nas spašava!?
@Willi Leonardo di Caprio...........:)
poslije Sarajeva nakon kise samo pogledajte korito Bosne , kese , gume ...sporeti....koja licemjernost, a ovi samo muzu svjetske organizacije, ako volite rijeke hajmo poslije kise cistite korita ? nesto konkretno , manite populizma i medija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boljem bi se iznenadili svi. Dno dna.
Čisto zamajavanje građanstva, strašno.
KVAZI NOVINARI !!! IZAĐITE NA MEHURICE !!!OPSTINA TRAVNIK!!!! BIVŠI PREMIJER TOG KANTONA!!! SALKO SELMAN!!! (SDA) KADAR!! NAPRAVIO MINI ELEKTRANU ZA SEBE!!! JEDAN RADNIK!!! UPROPASTIO TOK RIJEKE BILA!!! TAČNIJE KOD RUDNIKA!! PROVJERITE NOVINARI, NERADNICI!!!
U prijevodu možeš samo zakonski prijedlog im slati ali ni jedan kanton nije dužan poslušati eto to je ukratko da razumije i običan čovjek :-)
Kad su izgradili 20-30 mini centrala sad bi oni zabranu da se ne grade. Haha haha koja lakrdija od drzave.
DŽRZAVA???? TO TI JE DRŽAVA???? LOKALNI PAPCI JE VODE!!!
Stvarno me interesuje jesu li i "okolišari" na državnoj sisi? Da li se i oni iz državnog budžeta finansiraju?
Nisam ništa drugo ni očekivao od seljačića na vlasti sa kupljenim diplomama.
Glasacu za onu stranku koja se bori za obustavu gradnji malih hidro centrala. Tako bi trebali svi koji zele dobro svojoj djeci i unucadima. Prokleti bili svi koji unistavaju nase rijeke. Zelim im sve najgore na svijetu.
Jedino mi nije jasno koji je faktor Dževad Adžem u ovoj priči. Nije bio predlagač, a član je stranke koja je u koaliciji sa predlagačima ublehašima.
Tesko drzavi u kojoj SNSD drzi sudstvo i SIPA-u, antikorupcijsko tijelo, uskoro i drzavnu obavjestajnu agenciju, HDZ finansije, a SDA se bavi naftom (HIFA), hranom (BINGO), BH telekomom i gradjevinskim sektorom (Euroasfalt).
samo vi nastavite sa destrukcijama neće vi moći pobjeći u druge zemlje jer će narodi iz drugih država nas sve pobiti kako je krenulo, samo nastavljajte uništavati đavo će doći po svoje amin.
Gdje je onaj EZ DE A bot sto je jeucer komentarisao da postoje građanska prava ?
Još jedna cirkuska predstava za široke narodne mase. Ublehaši, sramota kako zamajavaju građanstvo...
Mene bi iznenadilo da je ovdje nesta provodivo i u interesu gradjana...