Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ideološka indoktrinacija. prosperitet se gradi poticanjem znanja, razmišljanja i inovativnosti, a ne papagajanjem ideoloških mantri ko u najbolja vremena tupavih kumrovečkih svršenika političke škole "josip broz tito".
vrijeme počinje od 1993. , od holidej nacije i stvaranja Islamistana
@krkan007 Kad je ono Servija postala nezavisna od Crne Gore?? PS kako god da okrenes Bosna strija od Servije i Bosnjaci stariji od Servijanaca ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
"istinu o prošlosti" djeca već dobijaju od svojih roditelja kod kuće.... intravenozno!
dok u sumskoj vjerovatno 16 casova sedmicno imaju. "a kako su nam ubili kralja..."
@maaa a ti zelis biti kao i oni?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Trebamo djecu učiti da vole državu, poštuju simbole i imaju jedan poseban odnos prema tome", rekao je Tinjak. Prevedeno, djecu treba učiti da budu sluge nekih tuđina koji su nam nametnuli himnu, grbi i ovu masonsku piramidu sa pentagramima na zastavi.
Himna u skolama jedna je totalna glupost Dine Konakovica i jednom kompletnog idiota Sejfudina Tokica.
ko je poceo rat? danis 😂😂
Osnovni problem je, sta je istina? Danasnja verzija je puna lazi,
poslije zadnjeg rata, nabijenog emocijama, sada su sve iluzije nestale, jer smo vidjeli da je konacni rezultat jedino enormno bogacenje supaka na vlasti i njihovih dupeuvlakaca. Odsad vrijedi samo on ""volim onu zemlju u kojoj mi je dobro", a ovo s himnom je idiotski potez ljudi koji nemaju nikakvu ideju, ili nece, ili jednostavno ne umiju, da rade ono za sta su placeni, a to je poboljsanje zivota i standrada SVIH ljudi, a ne samo njih.
hahahahahahaha. ooooo hohahaha...:), a somova u p.m. Pazite, drugovi: Ono što moja dica nauče i prihvate od obitelji, to vam je amenovano....ni sto obrazovnih povjesnih i geopolitičkih programa ne može na to utjecati. krv vam j....pa jučer se klali, opet ćemo se klati i vi hoćete kopiju usrane i propale jugoslavije u bih l koja je svima pripremala i donijela smrt???? kakav program kad se ne podnosimo, kakva zajednička policija kad svi lažemo i krademo, kakva zajednička vojska kada bi sutra žrtvivali državu za jednog susjednog sunarodnjaka...? odhebite. mojih 6 dice, moja loza....budući borci za Hrvate i Hrvatsku....i za BiH ako bude smisla
i bolje je da nema. i do sada su cetobalije promovisale cetnicku historiju pa je obala nosila ime Vojvode Stepe, a glavna ulica na Bas Carsiji se zvalal Milosa Obilica i td. Ovako ako ukinu historiju bar ce djeca imati sansu da nauce nesto istinito preko interneta.
ja se pitam dali ce klix i klixovci uci u Istoriju...
ziva istina... mene u srednjoj nisu nista naucili o historiji bosne.. nesto povrsinski, al nikako se nije ulazilo na posljednji rat... nista... najvise se juga spominjala...sranje teze od historije.. sve to treba mjenjat
Ajde nam vi recite ko smo i sto smo. Golf dvica vam je starija od bosnjastva...
i danas se uci izmisljena istorija srpske akadamije nauka i slijepog guslara
glupi sda-ovci sad se sjetili da uče djecu koja im je država
Od kako u Bosni i Hercegovini ne zive Bosanci i Hercegovini,od tada nema ni BiH...sve okupatori i domaci izdajnici.cuj Po dejtonu je to drzava bosnjaka,rvata i srba I NIKOG VISE!!!a sta je Sa Bosancima i Hercegovcima?sta je Sa starim ustavom gdje stoje i granice medjunarodno priznate BiH???e Koji sosoni vladaju bosnom....pljuc...i ko vam je dao ustav i vratio ime???osmanlije??njemacka???rusija??malo Sutra...
haha, kakav cirkus... Pa vi kada bi rekli djeci da ste poturice, da ste bili Srbi, da ste se lizali sa Turcima i identifikovali se sa njima, da ste sa Austrougarima bili protiv svoje dzave, da ste sa fasistima bili protiv drzave, da ste evropski teroristi itd., i djeca bi se zapitala kakve ljigavce imaju za roditelje. Koja vasa istorija...
danak u krvi je poturcivanje!eh da vidimo ko su srbi koji su poturceni?Omer pasa Latas,Mehmet pasa Sokolović,Ferhat pasa Sokolović koji napravi Bsnjaluku?! Kalemegdan,Tordjol,Tasmajdan,TerazijeGrospicuprija....sve srpsko a tursko?!jastuk,dusek,top,cizma,kada,kafa,behar....sve srpsko a tursko!?
POtpuna istina bi ih totalno sokirala,sta ce da uce kako smo se borili rotiv komsk=ija koji su htjeli da nas pokore.A danas se mnogi pretvaraju kao da vole bosnu.Doduse ovi u RSu kazu iskreno pa znamo sta misle.Ali ovi Rvatici,sto u srcu nose Rvatsku,a ovamo kao mi smo za Bosnu.Oni su najgori.
@Ja Jesam Alien a kome se Rvati uvlace u dupe i koliko ja znam Tesla je bio Srbin ona se tako izjasnio.Rodjen je u Hrvatskoj,i pobjego iz nje jer je vidio da ga tamo nevole zato sto je pametan.Zato se nemoj hvaliti svojom sramotom.Osim toga Turci su mnogo dobrih stvari ovdje donjeli,samo sto to tvoje nacionalisticke oci nevide.