Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno proaktivni pristup, cestitam svim ukljucenim u projekat! Jedva cekam knjige na trzistu.
Gdje je ovdje profesor Enes Durmišević???
Bravo, bravo, bravo. Sad slijedi najteži dio a to je da svi, prvo u BiH pa u okruženju, prihvate naučne i historijske činjenice a na degenerike sa glupim komentarima ne treba obraćati pažnju. Ali kako reče jedan poznati glumac: " znam ja nas..."
Sima Ćirković je pisao po uputama Sanu!
Sto ciganin zamisli voz ne povuče!
knjiga je trebala da se zove „od hrišćanina do konvertita muslimana“
Tiraž?
Ispade da Srbi i Hrvati ne vole istoriju, 90% autora Bošnjaci. A nema ni Seme Osmanagića znači najslavniji neolitski period bosanskih faraona neobrađen. Uzalud vam trud svirači, svaka istorija je isključivo politička, pa i ova, inače bi pisalo Povijest BiH, ili Историја БиХ.
kakva laz , ovde vidim jednog autora koje je bio dete kada je dejton bioooo
Znaci historiju moze izucavati samo onaj ko je tada zivio? Ne izucava se vise egiptologija, nismo tada bili rodjeni. Jesi i paglu care...
Mogao je bar Finci napisati nešto,kad nema Serba
Ima li piramida?
Kako nisu uvrstili u autore ovog istoričara B. H. sa graDŽanskom bradicom, bar da pokrije Handžar diviziju, osevapili bi se. Hambo žali se, ispravi nepravdu.
I Drevna Bosna od Muamera Zukorlića obuhvata velike važne događaje naše povijesti i porijekla. Bogu hvala da imamo slobodu reći ko smo i šta smo, to je najveća čovjekova vrijednost.
Može se lako zaključiti koliko je objektivna čim nema Sabine Veladžić; ta istoričarka nije podobna jer kritikuje mitomaniju i ideološku ostrašćenost svojih kolega
gdje kupiti???
Mašala
Čim vidim da nema Husnije Kamberovića a ima nekakvih anonimusa mogu zamisliti o čemu se radi
Kod mog profesora Smaje se trebala znati cijela historija BiH za prolaznu ocjenu 2.
BiH kao bilo kakav oblik organizovane zajednice u smislu nekakve drzavnosti nikada u istoriji nije egzistirala, osim u SFRJ.E sad moze neko da se upusti u pisanje hronologije desavanja na PROSTORU sadasnje BiH i nista drugo.Ali to nije istorija drzave.Procitajte gospodo knjige Evropske istorije i uvjerite se u tacnost moga pisanja.
Egzistira sad lave, procitaj svu svjetsku literaturu i uvjeri se u tacnost moga pisanja.