Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
republika srpska se neće ukinuti dekretom, odlukom niti bilo kakvom intervencijom iz vana već natalitetom, povratkom i mudrom politikom, Albanci su najbolji primjer kako se pravi država.
@jaba Znaci kad ti vlah napise da ti je glup primjer znaj da si u pravu.Potpisujem sve sto si napisao. ;)
@BulevarBeograda Glup je tvoj primjer. Albanci sa Kosova imali su autonomiju u SFRJ.Miloseviceva politika aparthejda i nasilja dovela je do osamostaljenja Kosova.A u BiH je manji entitet, takozvana RS, nastala "etnickim ciscenjem".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina je da je svaka drzava/podrucje nastalo na zlocinu(ne umanjujem pritom ovaj)...ameri koknuli 1-2 mil. indijanaca, australci svoje domorodce, turci koknuli milju armenaca i kurda itd...svaka drzava danas je nastala na zlocinu nad drugima i to je jedina istina(pritom i moja HR nista manje u 2.svj.ratu)
Cuj dokazati, pa i glup covjek je to skonto. Od kada je nastala Kao sto je zovu Republika ? Jeli bila prije ili poslije rata ?
To Genocidna krmadi i znaju kako se smirise samo kad se spomenu incijativa za promjenu imena Genocidne
Cry more 😂😂😂
Mozete sa presudom dupe obrisati. Jel to vama jasno majmuni?
Električna stolica za Radovana , spremna.. !!
Profesore, kako se kaže mala zmija na šatrovačkom? :)
Nema nama napretka još dugo dugo godina
NIJE PROBLEM DA JE TKZ RS, NASTALA NA KRVLJU BORACA ARMIJE BIH, BILO U BORBI ILI ZAROBLJENIH PA UBIJENIH, VASA NAJVECA SRAMOTA SE OGLEDA U TOME DA STE MASAKRIRALI DESETINE HILJADA CIVILA, ŽENA, DJECE, STARACA. AL NEKA, BIĆE BEOGRAD OPET PAŠALUK. MNOGE MUSLIMANE NE ZANIMA BOSNA U OVIM GRANICAMA, AMBICIJE SU VEĆE, BIĆETE VI OPET NAŠI KMETOVI, KAO ŠTO SU VAM DJEDOVI BILI 500 GODINA.
@SarajBosna9 KOS-ovac koiko te placaju da propagiras na stetu drzave BiH? Odje"aus!!
RS (nagradjeni genocid) ce ostati istoriska mrlja prvenstveno Haga zatim EU I USA.
Veza izmedju napada u Novom Zelandu i Karadzica, muzika koju je taj maloumnik Tarrant slusao, pridodaje medijsku paznju konacnoj presudi u Hagu. Da je terorista izabrao upravo Karadzica i zlocine ekstremnih Srba kao adrenalinsku dozu, govori 'knjige' o samom RS-u, Karadzicu i desavanjima '92-95. I obrnuto. Da li ce se to i kako odraziti na presudu Radovanu i, kasnije, Ratku - vidjecemo.
When someone says that Europe has not learned anything from the terror of Hitler and Stalin, Republika Srpska serves as living proof.
Zar treba neka presuda nakon 24 godine da to potvrdi.. ja historicara i k....
RADOVANE STA BI HTIO VISE POLA BOSNE CIRLICOM PISE !! PALE VOLE SVOG PREDSEDNIKA !! NE DAJ SE RASO ROMANIJA JE UZ TEBE !!
@ZlocestaNejra ...Nije on više Rašo...Promenio je ime....NE DAJ SE DABIĆU,TVOREVINA JE UZ TEBE...!!!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH PLACI JOS MALO JASMINEEE
Vidjeti ce te sutra , kada mu sud smanji kaznu. Odlazao je 11 god. .Dobiti ce pomilovanje i eto njega ko Momcila Kraisnika ili Seselja kuci za 3 do 4 godine kuci i u parlament tzv .r.s po kakav orden. Da takve zlocine urade muslimani isti nikad kuce ne bi vidjeli. Sacekajte do sutra .