Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba osnovati novo preduzece, da gradjani ne ispastaju zbog vaseg SDA-Sandzak lopovluka zadnjih 20 godina. Osnovati novo preduzece, koje ce upravljati novim tramvajima i trolejbusima, dovesti kompetentne ljude, a vi onda rjesavajte probleme vase godinama jos sto se nas tice.
Cuj glupost novo preduzece to bi bila odlicna stvar
S' handri vas i svuce trojka totalno, ovi ce vam dokundisati, da ce te SDA praviti od blata....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dajte tramvaje i ostatak linija centri pa da se rastajemo ko ljudi
Centrotrans neka preuzme trolejbuse i tramvaje da lici na nesto gradski prevoz
GRAS - SDA uhljebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo ovog sindikalca opet. Samo novo preduzece koje ce pokrivati trolebuse i tramvaje. Autobuski saobracaj nek vozi ko hoce. Konstantno je gras u buli i uvijek fali milionski iznos pa jbg jarane,hocete da sacuvate preduzece a svi radnici tuzbama blokiraju racun i izvlace pare. Stecaj sine
Radnici su tužili jer su oštećeni i imaju potpuno pravo za tak postupak. Sta su ovdje radnici krivi koji najvise ispaštaju. Rade 27 dana u mjesecu da bi dosle seljacine i blokirale račun i tako evo dva i po mjeseca. Od cega vi mislite da oni žive? Najlakše je vama srati po komentarima, a niko ne zna kako je njima kad se vrate sa posla kući a svjesni su da ne mogu nista promijeniti i da PLATE NEMA!
Podrška radnicima GRAS-a!!!
Sve zatvoritii novo preduzečeKad su štampali svoje pere..tj kupone i prodavali onda je bilo dobroMilione uzeliImam komšiju radi u Grasu ko vozač tramvaja kuča ko u Londonu ograda od kovanog željeza troje sjece svaki kuču ima ???
Vama bi bolje bilo malo da se vratite u školu i naučite osnovne stvari, ipak sramota je biti neobrazovan u 21. vijeku🙂 od ovog sranja po komentarima samo sebe brukate
centrotrans je gospodski
Odete kod Jusifvranica naplatite 7 miliona i onda vratite i onda ostale jedan po jedan dok sve ne naplatite
Pa bolan Himzanija, skini se više sa grbače. Pogledaj krug grasa, igleda ko groblje autobusa. Pokrali ste šzo ste mogli, uništili sve što se dalo uništiti.
Dok vam je Jusufranić, uz vaše aminovanje pljačkao preduzeće, vi ste šutili i krali dijelove vozila. Sada, kad jke došlo do grla dižete glas!? Pa dragi moji, a sad adio.....
Ako GRAS nije poštovao kolektivni ugovor pa ih sada tuže zašto su ti isti radnici po busevima lijepili Bimine slike kada je otišao u džehenem? Pa on je bio zadužen da se ugovor poštuje valjda.
Gdje je taj sindikat bio sve ove godine, dok je SDA raznosila Gras? Sad I ocekujete da nova vlast carobnim stapicem popravi 20+ godina pljacke?!?!
Treba dati sve Centri pa da vidis kako centro naplacuje karte pa kad penzioner plati punu cifru za zonu,stundenti,ucenici pa cete kukati eh to nije uredu treba ukinut Centru.Konjska kola treba ovim doslama u Sarajevu dati i mirna Bosna.Nazad u svoje vukojebine.Doslo iz Zavidovica,Banovica,Olova,Tuzla,Zenica gdje nikad nije imalo prevoz pjesacio 20km do skole sad dosao srat lafo gradanin hoce prevoz,anije Hodzarinu platio u zivotu svom.
Bagro neradnička, čast poštenim radnicima koji su izuzeci. Hocete i tužbe i plate, u krugu sve pokradoste od rezervnih dijelova do goriva. Onda optužujete vlade.
Aaaaaa evo ga i potpisnik kolektivnog...
Samo novo predeuzeče Sistematizacija rdnih mjesta i konkursi za svako radno mjesto.Obavezno da neko ko nema državljanstvo BIH ne može biti zaposlen u GRASU.
Evo brata potpisnika kolektivnog
Što niste strajkovali kad su vas bivsi direktori krali, uzimalo se tada bila dobra plata pa šutili sad kad je sve pokradeno svi vam krivi.....