Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fujjj gadova koji komentarisu a hoce da se pistuje i njihovo. Mozda im je to i posao da prave razdor. Bjednici.
Sta je lažovi HVOa? Možete samo udarat minuse, ali dokaza nema, jel de? Ovo je vaša religija, a na katoličanstvo. Izmišljate Hodočašća kao pokriće slavljenja mjesta zločina. I to ne zločina od prije nekoliko vijekova. Nego zločina koji su se desili prije 25 godina?!?!! I to vam moral?
Bilo aje hodocasce, gospe mi
sretan Uskrs svim katolicima širom svijeta.. zeli vam Bosnjak musliman
Hvala, brate ❤️
Sreca pa isusa nisu potopili, sad bi nosili bazen na Hum a oko vrata akvarijum
Jel ovo hodocasce odakle su ubijali narod
Toliko mrznje moze doci samo od lijevih nevjernika i islamskih nevjernika, ali u biti oni su jedno, jer Allah jest sotona, jer samo ime njihovog boga je LAH, Al znaci na starom Aramejskom Bog, tako da u sehadi izgovaraju to ime LAH, a ne allah . To su u biti inicijali sotone Lucifer-anti-Hristus = LAH !
Njima se to samo pričinilo.
hljeba i bogova
SAMO ALLAH DZ.S ISTINA JE!
Prije 95 se samo islo da se sadi borovina po brdu Hum...
Makar ima jedna zastave bosne, postujem.
Samo neka nije niko okacen na taj krst...
Popravi mi dan ova gospodja sa zastavom BiH!
Sad će im onaj u suknjici ubacit žeton u usta pa će pivat po ćitav dan.
Klošari koji hoće građansku država. Fuj gamadi jedna. Sretan Uskrs svim katolicima.
Vjera Islam i sveta knjiga Kur'an priznaju sve poslanike,tako i Isusa a.s,odnosno Isu a.s..Tako da Vi sto sebe smatrate muslimanima ne pisite kojekakve glupost,Isus je i nas poslanik..
Niko normalan pa ni islam ne priznaje hodočašće nastalo 1995 godine na komemoraciji zločina počinjenih sa ove lokacije protiv nekatoličkog stanovništva.
Isus je na arapskom Yesua a ne Isa,ni ime mu nisu mogli ubost u 7 stoljecu,islam paganska religija
Nije istina da su Španjolska, Italija, Francuska ateističke. U ciloj Europi su križni putevi danas i procesije za velki tjedan. Španjolske procesije za Veliki tjedan su uvrštene u Unescovo nematerijalno kulturno blago.
Vrlo je osjetljivo komentarisati tudja vjerska uvjerenja a i nije bas korektno tražiti u njima logiku, dokaze i sl. U časnom Kur'anu u suri 109. (El-Kafirun) stoji: Reci: “O vi nevjernici, ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate, a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam; ja se nisam klanjao onima kojima ste se vi klanjali, a i vi se niste klanjali Onome kome se ja klanjam, a vama – vaša vjera, a meni – moja!
Sve si rekao - u časnom Kur'anu sura 109, kaze "O vi nevjernici....". Onda poslije kaze: "...a vama - vasa vjera, a meni moja!". Još jednom - obraća NEVJERNICIMA : "..a vama - vaša vjera...". Ovdje se implicira da je ono što je napisano u Kur'anu jedina i prava istinska vjera, a sve ostalo su nevjere?