Pretres na 18 lokacija
0
Heroin i kokain pronađeni u Banjaluci
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ba naučite pisati..OTKAD SE BANJA LUKA PIŠE SASTAVLJENO?????
ha ha ha dobar si jabuka... Sve sto ne valja desava se u BL.. A kao u SArajevo sve mirno.. Danas klinjo od 10 god silovao svoju Babu, sutra klinka od 13 god upucala 3 pandura.. eto sta ti je Sarajevo
zar se jos moze propadati...brate mi smo 92 propali nema nama dalje...sve ovo sto vidis je samo sminka sve se brzo spira....koja crna policija i koja crna vlast sve go lopov...ja na romaniji proletim 110 za 10KM rjesavam sve...dje ba tu policija:P
joj katastrofe, oni kao nešo pokušavaju....
I vi nesto govorit policija RS ne valja. Da nije policije RS, Bosna bi propala!
Sve sto nevalja to se desava u Banjaluci, tamo treba nesto mijenjati, lopove pozatvarati i omoguciti postenom narodu da normalno zivi i radi.
aaaa, sad sve razumijem.
Opet oni ko nesto rade,mora da se nisu dobro rastalili pa malo ih malo priveli da ponove lekciju.Svi ste vi isti olos i sljam.Da si sta valjo ne bi bio policajac.