Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE ZUKANE, KO PRIHVATI 3 3 3 IZDAJNIK JE BOŠNJAČKOG NARODA.
OVI DISLAJKOVI, JEL TO NA KLIXU POPIS ČITATELJA HRVATA I SRBA ?
@RajaSaKaldrme001 floskula ie j 2 Hrvata, ako se uzme dosadašnja praksa US i nedosljedne odluke (sad jesu li zbog interesa Hrvataa, Bošnjaka ili Srba je nebitno) ni Srbi ni Hrvati neće pristat ako im se ne osigura kočnica, treba ostat isto kao do sada i treba samo dodati još da DB daje sudce u US.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Heleza za predsjednika SDA
Moze EU napraviti iznimku da kod nas ostanu stranci u ustavnom sudu zbog specificnosti ustava
Ma nije bitno koliko je Bosnjaka ako private sto Dodo trazi, da u kvorumu moraju biti svi srbi, a kod glasanja bar jedan srpski glas iz rs. Ako toga ne bude, a on time upravlja kako hoce, moze biti sto Bosnjaka u Ust. sudu, dzaba im.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahahahahhahahahahahahahah joj Zukane Zukane jesu te roditelji nagrdili kad su ti to ime dali, ko magare kakvo
Joj debila Allahu dragi. Vec je poceo pricati o opciji ako odu stranci... Ne otpakuj tu pricu bolidu jedan maloumni. Mada to vjerovatno radis po zadatku.
Kojih 5 Niksica, Forta ili do dickovih Šeranića ili sta ?!? Sad su vam to uvalili da poptpisete ?! Sram vas bilo
Tako je Izdajniče Bošnjaka . Sve ste im dali , dadnite im i to .
Udri hina Zukane diko nasa
Stranci u Ustavnom sudu su dio dejtonskoga Ustava i to će važiti dok je na snazi dejtonski ustav.
Nikada , znači nikada ne treba razgovarati o odlasku stranih sudija dok ne budemo (ako ikada budemo) pred ulaskom u Eu i nato ...Sve do tada oni moraju biti kao dio aranžmana koji se zove deytonski mirivni sporazum..I evropske sudije odlučuju i usmjeravaju u tom pravcu.Popuste li tu osovini Milojko-Draganće , gotovo je s državom.
Na mlacenju prazne slame, koju vecinski zele cuti, popularnost mozes gradit do prve prilike, kad ne uspijes prvi realan zadatak zavrsiti. Pajac za budale, tj.stetocina za sve koji ovdje zive. Na zalost, ovakvih je previse na sve tri strane.
Moze biti 100 Bosnjaka i dzaba ti ako jedan Srbin ima pravo veta
Kaze Ramo iz helikoptera mora se Srbima dat
Ukoliko stranci odu, ne znam ko će vam ostati uopšte ovdje
Sama činjenica da pristajete razgovarati etnički na tu temu, slabi tu instituciju. Sama činjenica da prvo pričate od 14-om,posljednjem zahtjevu integracija u EU, je dokaz da ste naivni.Ponudi razgovore, iznesi prijedloge,sve medijski pokri i izidji te iz blata u koje nas uporno uvlače. Imaju sva moguća prava, od nacionalne zastupljenosti do prava veta u mjesnim zajednicama Jbt. Daj ga još i u ustavni sud, puuu bagro jedna
Heleza će uskoro izolovati u SDP-u isto kao i Čengića i Bećira. Šefu Mijatoviću se ovo neće nimalo svidjeti, pa će narediti Pudlici NN da ga skrajne.
Idiot.Sto nisi ostao u Jugi pa 3 Srbina 2 Hrvata 1 Bosnjak!!! Covece uozbilji se. Nema majorizacije
Nikuda stranci neće, tek se situacija komplikuje, nego Helezu imal šta strogo povjerljivo onako iz prve ruke.