Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Bio je zlocin u Grabovici i zestoko kazniti one koji su to pocinili. Ne u moje ime! Pozdrav od Bosnjaka
Svaki normalan Bošnjak osuđuje ovo gnusno nedjelo i traži da se počinioci najstrožije kazne. Ovo je samo još jedan zločin protiv naroda BiH!
@klixbot2101 evo za razliku od vas, Ministar Sigurnosti BiH je odao počast žrtvama, dok vi na mjestu logora Heliodrom pravite apomenik HVO-u. Ipak smo civilizacija za vas. Operi tu smrdljivu guzicu, usrani...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Zukane. Ko je činio zlocine, nije nas i ne pripada nama.
Bravo Zukane!
Bravo gospodine, u povratku svrati u Konjic i pokloni se ubijenim dječacim, braći Petru i Pavlu i upoznaj Anisa Kosovca da vidis sta je covjek!
Tako je ministre. Svaka čast.
Zuko za predsjednika
Respect! Bravo!
Da, ali onda su Bošnjaci zlocinacki narod, ili?
Bošnjaci nisu ,za razlku od drugih koji svoje zločiince slave
svaka cast Ministre
Konačno nešto lijepo bravo Zukane
Jedini normalan način!
Ovo je nesto najbolje sto politicar moze uraditi za mir, drzavu, dobre odnose, a prvenstveno i za svoj narod. Da je srece da se na svaku godisnjicu stradanja okupe sa sve tri strane i poklone zrtvama, kako bi se spomenulo i nikad vise ne ponovilo. P.S. nisam stranacki niti bilo kako vezan za ovu osobu, ali treba pohvaliti dobre stvari, ma od koga dolazile.
Bravo Zukane
Bravo Ministre,to je ljidskost
E moj helezu nemaš ti pojma
svaka čast ministre. Dužnost svakog čovjeka, a pogotovo vjernika je da osudi svaki zločin i distancira se od onih koji nered na zemlji prave. Ma ko to bio
Svaki zlocin istraziti i kazniti,bilo tko da je to radio on je zlocinac i treba ga dozivotno osudit