Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2000"korisnika" koji su godinama varali drzavu,i dobijali lazna uvjerenja o ucescu u ratu,od Budimira i ostalih kriminalaca.
Neka se konacno i ovo pitanje rijesi krajnje je vrijeme
Sramota sta su nam uradili od drzave, ja bih im trazio da vrate svaku marku koju su nelegalno dobili!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja mislio Hrvati ugroženi sve ove godine .
aha, pravo, vidis da jesu... sve na stub srama koji su ukrali od ove drzave a dozvoljavali su im HDZovi
ovaj ministar Helez je vise uradio za 4 godine nego svi njegovi prethodnici svaka cast
Svi koji su bez ikakvog prava oristili ovu drzavu treba sankcionisatti. Helez ponovo pokazuje kako se bori za istinske branitelje i kako ilegalna radnja vise ne moze da prodje ...
Jel' to sad pred izbore se našla rješenja ? Ko zna, zna..
predizborne penzije, posle izbora to ce sud vratiti gdje je i bilo... treba zakon mijenjati ! ali da cujemo sta ce reci poltroni .
...PUNA PODRŠKA MINISTRU HELEZU SA SVIH STRANA I NAJVAŽNIJE OD NEZAPOSLENIH GRAĐANA BIH...TO ŠTO STE VI MINISTRE URADILI TO MNOGI NE BI SMJELI SANJATI,A VI STE TO URADILI....TO JE ZA NEPOVJEROVATI...KADA SAM VIDIO ČEK JEDNOG OD TIH "BORACA" NEBITNO NA ČIJOJ STRANI JER SMO SE SVI BORILI ZA BIH,I NA ČEKU PRKO 1740 KM ,MISLIO SAM DA MI SE 0 NA KRAJU UČINILA ,ALI NIJE,IMAO JE KREDITA U BANCI 78 000KM I VRATIO UREDNO...JA TO NE MOGU...A ON ISTO NE MOŽE SADA NEKA se snalazi.........
ministar je malo zaje.ban ko cojek.. al nesto radi jbg..
Ministarstvo tog "ministra" nema nadležnost da odlučuje ko je bio na komandnom mjestu, a ko ne. To ministarstvo je poslalo akt Fondu PIO/MIO i dalo tumačenje ko je komandni kadar, ako ne, čak utom aktu nisu ni stavili da se osobama iz Generalštaba ARBiH priznaje pravo da su bili na komandnim dužnoastima. To isto ministarstvo dok je ministar bio Crnkić je dalo takvo tumačenje i za ARBiH i za HVO. Sada nakon desetak godina puj pike ne važi.
ministar koji se tuče po kafanama, čije odluke vezane za reviziju je poništio USTAVNI SUD, najviše će koštati državu kada bude morala da vrati sve, ljudima kojima je bespravno ukinuta penzija a takvih je mnogo...
Ovaj Helez uvodi red kada su borci i oni lazni borci u pitanju. Sta su ovi prethodnici tovarili i ubacivali, ni Alija Sirotanovic im nije bio u svoje vrijeme ravan!
Izvedi ga iz prava :S
Ministarsrvo je fino krenulo cistiti, vrijeme je da se i tuzilastvo ukljuci
Tuzilastvo na odmoru ima 20 godina
u mojoj mahali ja ih 10 znam koji nisu u ratu bili a imaju penzije.
I oni ce na red doci
Helez odlicno obavlja svoj posao, to je pokazao u vise navrata, svi mogu da se ugledaju i da mu skinu kapu.
Ma drago mi je da se to konstantno provjerava i da se vrse izmjene kad je to krucijalno. Vidjeli smo koliko laznih boraca je otkriveno zahvaljujuci ovakvom nadzoru.
i vrijdeme je bilo da se budzet malo oporavi