Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zemo kreteno SDA jedina radi i ima politicku platformu od kako je tihic na vlasti sve drugo je golo sranje koje zeli samo da uzme sto vise dok su na vlasti, a heco je glavna zvjezda svih bh lopovluku u energetici. taj smrdljivko treba da nestane sa politicke scene za sva vremena. a sto se mene tice kao uvijek moj glas i glasovi jos stotine hiljada drugih bh gradjana uvijek idu SDA!!!!!!
smrt SDA i njihovom izdajici Tihicu. mamu vam lopovsku !! zabranili ste gradnju destak novih elektrana u tzv. federaciji , dok vas naredbodavac dodik gradi lijevo i desno po genocidnoj. na sljedecim izborima ste mrtvo slovo na papiru!
Sve je SDA dobro rekla sem jednog, a to je da Tihic treba podnijeti ostavku na celu stranke i cijeli glavni odbor te stranke. Moze i Ahmetovic ili Fazlic nemam pojma sta sam htio reci ovim Ahmetovic ili Fazlic?
HECO LOPOV, A SDA BANDA LOPOVSKO-IZDAJNICKA! JA SAM MISLIO ONI SE NE SMIJU JAVITI NAKON ZADNJE IZDAJE? STA JE BANDO ZELENA?
Obavezno procitajte u danasnjem izdanju www.san.ba Pod naslovom i poznata imena - ali sigurno i visestruki identiteti ,,BH drzavljana\'\' Američke vlasti objavile listu pojedinaca i organizacija opasnih po bezbjednost SAD-a ****** Konacno im se ulazi u trag i konacno PRAVDA !
Pekinite Gaza-ti jedni po drugima (malo morgen) ,,U ime naroda\'\' !!
Jes se naso ko ce da ga optuzuje . Sve lopov do lopova i sda i sbih..stoka jedna
miran sam,jer vidim ko ga optuzuje...SDA je zadnja stranka koja treba nekoga da optuzi...Bakir je najbogatiji covjek u BiH,da to nije zaradio kao ministar ili kao poslanik??...
heco kao i njegov sef polako al sigurno ide na smetljiste istorije i kao takav ce uci u udzbenike, tako izgleda ovo saopstenje
Kakvo je ovo totalno neargumentovano saopstenje od strane SDA?!! Nigdje ni o tome sta Hećo krade (ako se zna da nesto krade, prvi bi SDA morao to da prijavi), ni sta Hećo podvaljuje javnosti... NIĐE VEZE!!! Važno je pojaviti se u medijima i izjaviti da netko nesto krade i da zato mora podnijeti ostavku...hmmmm... Ja ozbiljnosti i stranke majko draga...