Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolegij \"Dnevnog avaza\" ocjenjuje da je riječ o nečuvenom ataku na slobodne i nezavisne medije...:-) ! Smjesno za AVAZ da se kite \"NEZAVISNI\" AVAZ = SMECE !
Joooj muka mije od tih natpisa u avazu za hecu. da se razumijemo ne branim hecu, cak sta vise i treba ih na vlasti malo peckati, ali kad vidim natpis o heci u avazu ne kupuje mi se. radoncic bas nema granicu s tim stvarima. tek kad dodje na sud i plati kazne (kao onom debilu iz SDP-a) onda malo popusti. sad su mu nesto oni iz interex-a na meti. valjda sto se ljudi reklamiraju u oslobodjenju. a danas citam kako je napao \"heco\" novinara avaza. :):):) iskrenone znam sto i sarajevo-x.com ovo toliko potencira. da nije radoncic i kod vas upetljo prste?? ili je neka sandzacka linija proradila izmedju vas
\"......kako bi se stalo u zaštitu prava javnosti na slobodne i profesionalne medije.....\" Hadžiarapović nije profesionalac nego prostitutka koja sve radi za novac. Vjerovatno je i ovo izkarikirao.
HAHAAH.
cuj ko cita avaz? sta vi pricate, komunjare jedne. citava drzava cita avaz! ko cita jebeno oslobodjenje koje ima tiraz od jedva 1000 primjeraka? j*** vas sdp i sarajevo-x
Pardon ,Bahtic a ne Bahtanovic
ma nemoj. ko da je neko lud i slijep. eto hadziarapovic samo profesionalno radi svoj posao, nema fahrudin nista s tim. imal jos iko da bi to povjerovao. TO JE SVE BITKA ZA TALOVE I KONTROLU. Ko misli drugacije il je ovca ili ima neke licne direktne/indirektne koristi. Bahtanovic \"udara\" po SDP-u pa je miljenik Avaza (dal udara po dogovoru s Fahrom ili s nekim drugim ne znam). Heco ne hebe Fahru pa ga je.bu gdje stignu. To je tako, sve drugo su bajke za malu djecu.
Da je novinar Radovana Karadzica ne moze se jedan \"politicar\" (citaj krkan i lopov) ponasati kako mu je cejf.....ne branim ni novinare al sta ce jadan covjek dobio zadatak da ga uradi, a konj od navodnog ministra poletio na njega, mislim nema smisla, kakva smo mi drzava samo mi to nije jasno, i sto je najtuznije sad niko nece reagovati, dignut ce se hajka i pasti k... za usi jer ministri, premjeri itd, sve mogu....znaci zakljucak je taj, da nije Avaz o njemu imao sta pisati i da nema oraha u djepu ne bi se ni pisalo....stoga nek sad pobere sto je poznjeo, al udarat covjeka, stvarno nema smisla....jel i Hayat u dosluhu s Radoncicem pa je i njih otjerao i nasrnuo na njih.....i dajte popustite vise Radoncica, covjek je vlasnik ne i urednik....al naravno treba naci opravdanje za krkane tipa Hece pa makar i ovako prozivajuci druge....strasno kakva je svijest ovog naseg naroda....
I ne zaboravite da je Hećin savjetnik za javne natječaje čovjek koji je psuđen zbog zloupotrebe položaja, a Hećo ga i dalje držao na položaju i odlagao njegov odlazak u zatvor
Jos mi nisu uplatili invalidninu! Sve go ppk bahatic, avaz, fotoshkljoc, heco,...Dabogda imali djecu od djece sa jednim x-hromozom manje!
ocito je da avaz zeli diskreditirati hecu, a ovaj hadziarapovic izgleda dobio zadatak da samo to radi. i nek radi ali ocito je da se ne biraju sredstva. avazovci su veliki licemjeri. a heco je morao ostati priseban, pogrijesio je.
Avaz vodi harangu protiv Hece mjesecima. Odavno je Fahro namjerio da skloni Hecu i postavi ljude koji ce rado raditi sa srbijanskim elektro-tajkunima (Fahrinim biznis partnerima). Samo je Heco ispao glup sada i dao jos vise povoda Avazovoj hajci na njega. Sam pao, sam se ubio. A Fahro je otvorio bocu sampanjca kad je za ovo cuo.
kakve veze ima za koju novinu radi covjek, pisa krv i znoji se kako god i dodje mu neka seljacina koja cese muda u nekoj fotelji da ga udara i brani mu da radi svoj posao.... odmah brankovicu mjenjaj smece koje udara radnicku klasu !
i treba ih samarati, jednog po jednog (mislim na \"novinare\" AVAZ-a\"
hećo i avaz su sa iste deponije smeća...