Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Saša, bravo SDP. Kad se Hrvatska mješa i određuje kako treba da izgleda BIH. Onda neka prvo počiste svoju avliju.
Mi ko čistimo svoju avliju...Ma sa ovakvim "našim" političarima svaka šuša nam može pametovati pa tako i Srbija i Hrvatska... Kad mi skupimo redove , niko, baš niko nam neće moći ništa pa ni ove gore nabrojane ŠUŠE...Al za to treba Riđi da ode , da se poklope neke stvari, patriotima da se da vlast... Znači , načekaćemo se.
@Tvrtko glup si!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da susjedi dignu svoje sape sa ove drzave i da vec jednom prestanu da se uplicu u njen unutrasnji sistem.Isto tako bih u ovoj situaciji zamolio i srbe i hrvate kojima je stalo do ove zemlje da je probamo ustrojiti i napraviti onako kako bi nam svima bilo bolje a oni koji vole vise matice od svoje zemlje bujrum neka idu tamo pa neka svoju srecu traze gdje misle da ce im biti bolje a vec jednom ostave ovaj narod na miru
A mogao si barem napisato sta stoji u rezoluciji, da znamo...
Da su Bošnjaci 92 glasali za ostanak u Jugoslaviji sada bi i BiH i Hrvatska i Srbija i Crna Gora bile sretne zemlje Velike Srbije! Ovako nam vraćaju smetljari!
A sada o bjegomaniji u Parlamentu BiH. Jel to neka zaraza prešla sa đikana na škutore? Ako nećemo, a nećemo pod vašim uslovima, možete komotno svi pred parlament i organizujte štrajk. Pa, onako, ništa i ne radite - sem što se vrtite od kancelarija do resorana i nazad a, lova ide li ide! Svakako vam je SIPA svima za vratom, doći ćeš ti Lovrinoviću na red, kao šef ti ga!
Neznam dali ovaj opskuni lik ima atest da je " PRAVI" Hrvat. Pošto on, Livanjka i onaj trći, stalno nekome spočitavaju pravo ili hrvatstvo " onako" - prvo da se legitimišu jesu li " pravi"!
Podrzavam usvajanje rezolucije hahha
Joj vidi ovog vlašićkog tornjaka!!!
Hehehe, samo naprijed! Biće zanimljivo, ahahahahaha majko rođena kakvi idi.oti... Ooooo presveti vođo svih apostola, ne odlaz tamo ni pod teškim drogama !
Za one koji zele procitati prijedlog teksta rezolucije: https://www.klix.ba/vijesti/bih/odgovor-na-federalizam-bh-parlamentarci-traze-da-se-srbima-u-hrvatskoj-vrati-konstitutivnost/170215100#3
Ahahahahahaha... Tako je, merhametlijo! Podržimo svi rezoluciju i Yaşamış bültenleri ! Oooooo majko mila ovoga nejma ni u Monti Pajtonu.
Hercegovac za Hrvatsku diše: https://www.youtube.com/watch?v=wyfKbUj07Nk
Rezoluciju treba usvojiti. Ako se Hrvati toliko brinu za BiH red je uzvratiti, da ne pomisle kako nas uopste nije briga za situaciju u Hrvatskoj. Joj sto volim reciprocitet..obozavam.... Ko tebi kolac i ti njemu - ko tebe kamenom i ti njega kamenom.
Tako je, teroristo!
Dje sste škutori, dodokive bitches?!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hrvatski turizam opstaje od Bošnja,Čeha i Poljaka a naleti i poneki švabo al to ğovna hrvatska neće priznat jer je to licemjerna bagra latinska
@Velebit Gora Pašče škutorsko kad dođem uHR sa eurima letite oko mene ğovna hrvatska ko kerovi.
Tako je lojavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa da vam kažem gospodo hrvati... ono što mene raduje je da masovno napuštate BiH, a svakako ćete i parlament i sve institucije, jer realno što bi vi sjedili i dijelili s nama vlast,a recimo cigani to ne mogu!? a brojčano ste tu nedje :)
Izdržaće Hrvati do jeseni. Izdržali su sve dosadašnje careve, kraljeve, age i begove. A najesen-kom opanci kom obojci !
@kiksi11 Kad nas napuste škutori smrdljivi ja što će Bosna zamirisati a Hercegovina procvjetati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Škutori Države Bosne i Hercegovine su septička jama i smrad škutorčadi ne prestaje od smrti krepanog bobana i njegovog sljedbenika čovića.
Zatvorite granicu Hrvatima ! Uvesti i vize.
@kiksi11 Turčine napuši se ķurčine kao i baba stana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ko si ti sasa magazinovicu
Kada je dio Bošnjaka u 19. vijeku preobraćen u Hrvate i Srbe, izgubili su trajno svoju slobodu i stalno propadaju. Ovo je još jedan od primjera kada vlastitu domovinu i svoj identitet stavljaju pod noge pred svojim robovlasnicima. Podignite glavu i recite svojim robovlasnicima da vas ne mogu ponižavati, ma7ku vam je3em.
@hajte... sigurno su osmanlije prebacili te bošnjake u srbe i hrvate u 19vijeku. ej budalo!! pogledaj se u ogledalo!!!
propadamo? 55 % 30 % 10 % i 5%. Ko propada na ovim prostorima sam zaključi!
Škutori ercegovački su otpad hrvatskog naroda i septička yama Države Bosne i Hercegovine. HDZ sa čovićem ratnim i poratnim lopovom vodi politiku krepanog smrdljivog škutora bobana.