Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E gle sad ... Zato sto nemate obraza,Covic vise nikad nece biti u predsjednistvu...Nisam za Komsica,ali jesam zbog takvih..
U zemlji koja nema nista sa nama se sastaju ljudi koji ponovo nemaju veze sa nama. Bruh moment
Hahahaahh Komsić i u Briselu na čelu stola
Sve što ste rekli na tom skupu treba samo obrnuto vidjeti da bi se znala istina.Nadam se da ste se dotajkli i dejtonskog nesporazuma i naglasili da su ga potpisali rušioci BIH koji su predstavlali volju 20 tak % konstutivaca a protivno volji 80% GRAĐANA BIH.
Nikada nisam glasao za Komsica ali ovaj puta 100%.
Vidi ove krave! Milfaco nece da moze. Kraj price!
Ova koza je najveće zlo, uz čovica i dodu naravno.. fujjj
Uzp, fasisti, nema te sile koja vam moze udovoljiti. Jer mi to necemo prihvatiti. Ova zemlja ce prodihati onog momenta kada vas istjeramo iz BiH.
Hrvatska i Srbija mogu biti funkcionalne države samo ako je osigurana ravnopravnost tri konstitutivna naroda i ostalih građana! Kada vi iz HDZ-a pristanete na ovo sto vi od nas u BiH trazite, mi cemo automatski prihvatiti ovo sto vi iz HDZ trazite. Eto, zar je to toliko tesko razumjeti?
Može biti i okrugli , a i četvrtasti solll...Ali , od te priče nema ništa..Jer to što želi stožernik i companija je srednji vijek , nacional-apardhejda..To Evropa 21 vijeka ne "puši"...
Kuya
Kakva je ovo kucka Zovko , to je smrad da ga nema
Jedan stranac i to onaj sto je potencijalno trpa (barem sam to zakljucio iz izjava), pa mu glupo bilo ne doc.
Mogli ste organizovati i okrugli stol na temu 'Rano opadanje divljeg kestena', efekat i interesovanje bi bili isti
Zeljana, ide Komsic opet...sorry....dzaba krecite...
Just give it...
A sto Sami ne izaberete sebi predstavnike ..aha ima vas samo 7 I hocete da mi diktitate sta cu I kako cu iako sam vecina ... Uvjek je valjda vecina odlucivala tako je koliko znam fer I pravedno...Ili nije problem birajte Ali nek vam udio u vlasti Bude onoliki na spram koliko vas ima . ..inace sta vi ba hocete koji....