Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gori su oni od Srba,kod Srba makar znaš na čemu si a od ovih nikad ne znaš šta te može snaći
Upravo tako kod Srbina odma znaš na cemu si kod Hrvata tek kad ti noz u ledza zabije
Kamenjarski srbi, sute ko kujice. Dzaba se lizu sa Dodikom, treci nece dobiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politički predstavnici bosanskohercegovačkih Hrvata još uvijek se nisu izjasnili o tome da li su spremni podržati uvođenje rezervnih sastava policije na nivou entiteta Federacija BiH i njenih kantona. Haha Pa Zar nije Komsic legitimni predstavnik Hrvata...
POTPUNO AMA POTPUNO ISTA KONCEPCIJA KAO 92..ALIJA NABAVIO BOGICEVICA ..BAKIR KOMSICA..KUKAVICJA JAJA ZA PRODAVANJE MULTIETNICKE MAGLE IZ KOJE JE 92 SJEVNUO MUSLIMANSKI NOZ NA SRBE U SARAJEVU I DILJEM BIH..Ko DA JE NEKO NAIVAN ..RS JE ODVOJENA .DODJITE PA JE POROBITE .BUJRUM GAZIJE .!
Pa sta, ovo je odlicno. Hocete da nam osvane mup hrhb sa rezervnim sastavom. Branicemo mi Hercegovinu od Srba, a oni ako hoce neka se pridruze, nas ima. Da, nemojte zamisljati to kao mi napadamo a oni se brane. Postoje sanse da rs krene u okupaciju odredjenih tetitorija u svrhu postizanja nekih politickih kompromisa ili kao odgovor na nase djelovanje.
pa normalno jer dodik zbog hdz a i pravi rez.sastav rs ne trba uopste nego daje opravdanje da i hdz moze nesto slicno pokusat u hercegovini zato incko i suti jer im je i on presutno odobrio
Naravno da HDZ cuti. Kad bi Dodik ispalio tenkovsku granatu na Sarajevo, opet bi cutio. Jedino se oglase kad treba moljakati za treci entitet.
Hrvati neka sute, kantoni gdje su Bosnjaci vecina netreba da cekaju nikoga i neka svak puni
Pa i šutimo, jer u našim kantonima će biti i naša policija, a ne balijska
Sjetim se odmah filma otac na službenom putu kad se dedo Muzafer kupa i kaze: Dok drugi jebu ti se.Muzafere kupaj. E tačno tako izgleda politika Bošnjaka u BiH.
Ne treba nama vlast da bi se dogovorili ako zatreba.
hdz suti o kljucnim pitanjima koje se ticu gradjana federacije i inace BIH.. a sto se tice stvari gdje oni zaradjuju i kradu i manipulisu.. onda se itekako znaju izjasnit..
PRODAJEM PRASAD , IMAJU UTRESE PREDSJEDNIKA NAM BEJ HA. LIČE PO PRILIČNO NA NJEGA JEDINO OČI IM BACAJU MALO NA KAČAVENDU AL PODVOLJAK JE MILETOV SIGURNO. KRMAČE PARENE SA DOTIČNIM OSOBAMA. OPRASILE SU SE PRIJE VREMENA ALI UREDNA SU PRASAD. 2KM PO KG PA BUJRUM JAVITE SE NA PV KLIXU.
Treba se takmičiti ko če biti bolji čovjek i ko če kome više pomagati.Ja ču uvijek pomoči hrvatima i srbima,poštenim
HDZ STRANKA KOJA JE BILA ZA NEOVISNU BIH ZAŠTO? JER DA JE BIH OSTALA U YUGI ONI BI BILI NAJVEĆI GUBITNICI ZAŠTO? JER U BOSNI I HERCEGOVINI SE NE BI PITALI NI ZA WC NITI BI POSTOJALI U ISTOJ A LIJEPA NJIHOVA BI BILA PREGAŽENA JER NAMA BOŠNJACIMA BI BILO DA RATUJEMO ZAJEDNO SA SRBIMA koji su to licemjeri zapitajte se???
@sabane - Da ste bili na srpskoj strani onda bi se borili za Veliku Srbiju , dakle kakvog bi to smisla imalo za vas , i vama je odgovaralo da se odvojite od krnje Juge koja je de facto bila Vel.Srbija i Hrvati su vam bili ključni za to .
Vjerojatno da to hoce i Covic u HB da uvedeali eto nebi on prvi.
Šala kraju, al ovo nije dobro. i prošli rat je počeo formiranjima i naoružavanjima rezervnih sastava policije. Da ovo izdobri.....
HDZ je vec jedom halalila hrvate u BIH, posavinu itd...
Dok smo mi branili posavinu, svi balijski posavljaci su pobjegli u pravcu austrije i švedske, a alija i silajdžić su nas tužakali UN-u jer je HV prešao savu. Oni su predali posavinu srbima, a ne hrvatska